reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Dzień dobry niedzielnie. :-D

Wczoraj byliśmy na festynie w Auchan'ie na Noddym. :-D Zuzi baaaaaardzo się podobało. :-D Było rysowanie,ślizgawka,zabawki,duuuuuuży Noddy,tańcowanie z dziećmi - no dla Zuzi bomba! :-D
Jak tylko usłyszała głośniej muzykę,to od razu biegła na parkiet :-p tańczyć i skakać i piszczeć z radości. :-D ;-)
A później cały wieczór śpiewła Nam "hopsa sa" o krasnoludkach,haha. :-D :-p :-D

Agutka terminy sa fatalne,wizyte powinna byc zaraz po przeswietleniu,a nie czekac miesiac

Aguś,nic nie mów. :no: Szczególnie,że mi tam coś o kręgach powypisywali. :baffled: Niefajnie to brzmi,a tu jeszcze muszę czekać,czy to nic poważniejszego. :eek: :baffled: :-( :zawstydzona/y:

ja tylko wpadam sie przywitaz z PL ;-)

Witamy "nawróconą". :-p :-D ;-) Pada dziś u Was? Bo jestem ciekawa Waszych BATÓW :cool2: popołudniowych na stadionie. :-D :-D :-p :eek:

A dziś wybieramy się na miasto,bo od wczoraj do dziś :-p jest jarmark i występy z okazji Dni Ziemi Lubuskiej,czy jakoś tak. :-p ;-)

reklama
dzien dobry

Tafojka super fotka w podpisie:))
czesc Tato:)

Aga moja swoj prezent na dzien dziecka dostala w paitek i ciagle sie nim bawi

Martucha fajnie ze juzn w PL jestes:))

obiadek u mamy, fajnie:) u mnie tez dzis mama gotuje.
Agutka super festyny, u nas moze jutro cos bedzie...
ogolnie to pogoda na dzien dziecka nie dopisuje jak narazie...

O,Ola! Myślałam,że dziś już nikt tu nie zajrzy... :-(
Jak tam Wasze zdrówko? Co Oli dostała na Dzień Dziecka od Ciebie? :-)
My w planach mamy po obiadku ten jarmarczek,ale nie wiem,czy się znowu nie rozpada. :wściekła/y:
Wczoraj miał być super duży festyn,ale odwołali go z powodu pogody. :baffled: A mieliśmy mieć na niego bony,bo G. mama je miała z pracy. :sorry: Mam nadzieję,że w tym tygodniu go jeszcze zrobią. ;-)
A w piątek w nocy do Warszawy... ;-)

Dzien dobry:-)
Olka mam nadzieje ze z waszym zdrowkiem juz lepiej:tak::tak:.
U nas pogoda ladna chociaz wiater troszkie wieje, pozniej mamy w planach spacerek do lasku,cale przedpoludnie Karol biegal po podworku to trzeba zmienic troszkie teren:-D.Ja prezent dla Karola kupie dopiero jutro w Lipuszu ceny zabawek sa powalajace i wole jechac do Koscierzyny duzo wiekszy wybor i ceny nizsze.Dzis odpowiadam na pytania w mimi mini mozna wygrac super nagrody dla dzieci.Jutro beda wyniki konkursu tyko ze ja nie mam szczescia w tego typu zabawach:-(,no ale moze w koncu cos uda sie wygrac:-p

my czujemy sie lepiej, mala sporo odsypia popoludniami.

a na dzien dziecka miala byc jakas gra... no ale jak juz bylysmy w auchan to zdecydowalysmy z mama ze jednak bedzie bujak ktory moze brac na dwor.
Oli uwielbia takie zabawki. ma teraz zjezdzalnie i 3osobowy bujak w domu i nawet na dwor nie ma ochoty wychodzic:))

U nas zero festynow dla dzieci, tylkow kinie jakies abjki beda jutro puszczac.

Majus ja zabawki zdecydowanie wole w duzych sklepach kupowac bo mozna trafic na fajne promocje:)

A My popołudniu poszliśmy na jarmarczek - Zuzia wzgardziła balonem - wolała autobus (zabawkę,oczywiście :-p). :-D ;-)
W drodze powrotnej zahaczyliśmy o plac zabaw,a tam złapał Nas deszcz,a później ogromna ulewa i burza. :szok: Ale żeśmy zmokli! :szok: :szok: :szok: A ile śmiechu było! :-D :-p

Niedługo idę kąpać Zuzię,później kolacyjka i Niunia idzie nyny,a Mamuśka siada do kompa,bo ma do wysłania 2 CV. :-) :tak:

Majuś,a ja nie mam jakoś cierpliwości,chyba,do takich gier. :zawstydzona/y: :sorry: Trzymam kciuki za Ciebie. ;-)

Ola,zabawka super! Zuzia właśnie bujaczka na ogrodzie nie ma - trzeba pomyśleć. :cool2: :-) A drogie było to cacko w Auchanie? ;-)
A co do kina,to ja sobie np. Zuzi nie wyobrażam w takim miejscu. :no: Przynajmniej jeszcze nie. :-p ;-)

Agutka ale to takie male kino u nas, bilety sa po 3 zl, wiec sprobuje, moze akurat oliwi sie spodoba.

ja bujak kupowalam w auchan za 69 zl, wiec nie duzo jak na ten 3 osobowy.
a radosci naprawde duzo sprawia:)
juz nie moge sie doczekac fajnej pogody bo mala weznie sobie go na dwor.
Agutka a gdzie wysylasz CV??

Witamy "nawróconą". :-p :-D ;-) Pada dziś u Was? Bo jestem ciekawa Waszych BATÓW :cool2: popołudniowych na stadionie. :-D :-D :-p :eek:

hahaha:eek::-p:-D
Agutka u nas pogoda w kratke ale przed chwila wracalam z miasta to lało jak cholera, mijalismy auta z flagami wiec nie wiem czy odwolany czy nie..(mial sie zaczac o 19)
ale za to sa tansze bilety po tym meczyku u was wiec jakis plus z tego jest:sorry::happy:

Ola zdrowka a ten bujak faktycznie super sprawa, synek mojej kumpeli ma i fajnie sie razem bawili:tak: oni maja jeszcze jakas opcje podlaczenia weza z woda na srodku ale mowila ze jeszcze nie probowali..

ok laseczki znikam bo siostra dzwonila ze juz jedzie , mamy plan do opracowania odnosnie nadchodzacych dni i jeszcze pewnej sprawy ale o tym napisze wam w wolnej chwili na zamknietym:-)
milego wieczorku;-)

Witam i ja choć dopiero teraz.U nas pogoda nawet dopisała,Całe popołudnie spędzilismy na dworku tzn. w prku na festynie.Ledwo zabraliśmy z tamtąd Julke.Najbardziej podobały jej się kucyki i przejażdzka bryczką no i oczywiście tańce.Była w siódmym niebie.Ja z kolei przeżywam jutrzejszy wyjazd do Wrocławia.Mam nadzieję,że wszystko jest ok. i 1 kula pójdzie w odstawkę- oby/przyznam się po cichu,że od 2 dni próbuję po troche chodddzić w domu na jednej.Nawet mi wychodzi..hehehe

reklama
Agutka ale to takie male kino u nas, bilety sa po 3 zl, wiec sprobuje, moze akurat oliwi sie spodoba.

ja bujak kupowalam w auchan za 69 zl, wiec nie duzo jak na ten 3 osobowy.
a radosci naprawde duzo sprawia:)
juz nie moge sie doczekac fajnej pogody bo mala weznie sobie go na dwor.
Agutka a gdzie wysylasz CV??

Ola,to faktycznie taniutko Was to wyniosło! A dosyć spory i masywny jest i na długo starczy? Cholercia,muszę się też za czymś takim rozglądnąć. :tak: :-)
Z tym kinem fajna sprawa. :-) Ja podejrzewam,że Zuzia MOŻE :-p usiedziałaby w miejscu przy bajce o autach. :sorry: :-p ;-)
A co do CV,to jedno wysyłam w/s pracy w solarium,a drugie w/s kadry i płac na część etatu. :tak:
Podejrzewam,że i tak mnie nie przyjmą,bo mi pasuje teraz praca tylko do 14tej. Jak Zuzia pójdzie do przedszkola,to godzinę dłużej. :sorry:

hahaha:eek::-p:-D
Agutka u nas pogoda w kratke ale przed chwila wracalam z miasta to lało jak cholera, mijalismy auta z flagami wiec nie wiem czy odwolany czy nie..(mial sie zaczac o 19)
ale za to sa tansze bilety po tym meczyku u was wiec jakis plus z tego jest:sorry::happy:

Ciekawe,cóż to za niecny plan. :cool2: :-p ;-)
A meczu u Was nie było. Nasi też we Wrocławiu nie jechali,ale to i lepiej dla nas,ufff! :-D :-p ;-)

Wprzyznam się po cichu,że od 2 dni próbuję po troche chodddzić w domu na jednej.Nawet mi wychodzi..hehehe

Hihihi,raczkująca MamaJulci. ;-) Żartuję. :tak: Powodzonka jutro! :tak:

A tak w ogóle,to dostałam dziś @ i się cieszę z tego powodu,bo przynajmniej w piątek już go mieć nie będę. :-D :-p

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry