reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

witam wieczornie :happy:

dzisiaj ex zabrał dzieci do kina tylko Paulina została w domu chyba chciała odpocząć od braci :) hehehehe

Tafojka zdjęcie superaśne :) i patrząc na suwaczek miałam mysl ale ten czas szybko leci :tak:

Niunia witaj na stałe :happy:

wszystkich oczywiście serdecznie pozdrawiam :tak:

reklama
Dobry wieczor:-)
Olka masz racje w duzych sklepach mozna trafic super promocje:tak::tak:
Agutka nie dziekuje zeby nie zapeszyc:-),a co do twoich podan o prace sprobowac mozna,a moze akurat cie zatrudnia:tak:
Mamo Julci na pewno wszystko bedzie dobrze:tak::tak:
A do nas zbliza sie burza i pewnia mama zaraz przyleci zebym wszystko wylaczyla.

Mamo Julci napewno bedzie dobrze. i jutro bedziesz juz miala tylko jedna kule.

Agutka to jest dosc duze, one sa chyba w kazdym auchan, bujak krokodyl.
na allegro tego akurat nie ma.
co do ceny to jak dla mnie extra, tymbardziej ze kupowalysmy jeszcze prezent dla Majki, i na akrte skarbonke z auchana z prezentow wrocilo mi spowrotem 20 zl:)

Agutka mam nadzieje ze z jakas praca ci sie uda, ja narazie nie szukam bo i tak nie mam co z mala zrobic do wrzesnia. z mojej pracy na soalrze nic nie wyszlo bo trzeba bylo byc w kazdy poniedzialek na rano a u mnie to nierealne.

Nie dziękuję Dziewczyny. ;-)

Ola,muszę podskoczyć do Auchana i się rozejrzeć. :-) Bo wczoraj,to byliśmy tylko na tym festynie i nawet nie pomyślałam,żeby wejść "na sklep". ;-) Byłam zapatrzona na zafascynowaną Zuzię,hihihi. ;-)

U mnie wchodzi w grę praca do 14tej teraz,bo do wtedy mam z kim Zuzię zostawić. :tak: No,ale znaleźć taką pracę jest baaardzo trudno. :-(

Po niedzieli miała się odezwać ta babka od bielizny - zobaczymy. :dry: :sorry2:

Agutka ogolnie o prace trudno.. a szczegolnie jak nie jest sie dyspozycyjnym, no ale damy rade:))

ja poki nie znajde pracy to bede korzystac z kursow i szkolen z urzedu pracy.
za to tez zawsze jakies pieniazki sie dostaje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry