Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dobry wieczor:-)
Olka masz racje w duzych sklepach mozna trafic super promocje
Agutka nie dziekuje zeby nie zapeszyc:-),a co do twoich podan o prace sprobowac mozna,a moze akurat cie zatrudnia
Mamo Julci na pewno wszystko bedzie dobrze
A do nas zbliza sie burza i pewnia mama zaraz przyleci zebym wszystko wylaczyla.
Mamo Julci napewno bedzie dobrze. i jutro bedziesz juz miala tylko jedna kule.
Agutka to jest dosc duze, one sa chyba w kazdym auchan, bujak krokodyl.
na allegro tego akurat nie ma.
co do ceny to jak dla mnie extra, tymbardziej ze kupowalysmy jeszcze prezent dla Majki, i na akrte skarbonke z auchana z prezentow wrocilo mi spowrotem 20 zl
Agutka mam nadzieje ze z jakas praca ci sie uda, ja narazie nie szukam bo i tak nie mam co z mala zrobic do wrzesnia. z mojej pracy na soalrze nic nie wyszlo bo trzeba bylo byc w kazdy poniedzialek na rano a u mnie to nierealne.
Ola,muszę podskoczyć do Auchana i się rozejrzeć. :-) Bo wczoraj,to byliśmy tylko na tym festynie i nawet nie pomyślałam,żeby wejść "na sklep". ;-) Byłam zapatrzona na zafascynowaną Zuzię,hihihi. ;-)
U mnie wchodzi w grę praca do 14tej teraz,bo do wtedy mam z kim Zuzię zostawić. No,ale znaleźć taką pracę jest baaardzo trudno. :-(
Po niedzieli miała się odezwać ta babka od bielizny - zobaczymy.