reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

czesc

pisze tutaj, bo to chyba najbardziej aktywny wątek :-)

potrzebuję namiary na dobrego prawnika w Wa-wie, który zajmuje się prawem rodzinnym
chodzi o przyznanie opieki nad dzieckiem OJCU :-)

Jakby ktoś mógł mi pomóc, to bedę wdzięczna

reklama
ullana oj przykro mi ja znam tylko z Poznania świetnego adwokata a konkretniej Pani adwokat, która wygrała już sprawę o przyznanie opieki tacie.
Pozdrawiam

a w ogóle to dzień dobry.
Jest tak duszno, że właśnie wróciliśmy z zajęć i do godziny 17 nigdzie się nie wybieramy, kurde nie ma czym oddychać. W nocy 23 stopnie toż to jakiś dramat jest.
Ja chcę troszkę chłodu ;)

Cześć mamuśki.Ostatnio sporadycznie zaglądam na wątek,ale naprawde mam mało czasu - mam nadzieję,że mi wybaczycie.Już wkrótce będzie go więcej.Byliśmy ostatnio w Niemczech niedaleko Ulm u L. córki na urlopie a teraz trzeba ostro zabierać się do pracy.Chcemy do pażdziernika skończyć budowe ale czy nam się to uda?Teraz mam małego L. wnusia u siebie bo Aga do 10 sierpnia ma jakiś kurs więc przywiozła nam malucha bo nie ma go z kim zostawiać .N aszczęście jest grzeczny a i Julka ma się z kim bawić.

I tutaj sie witam:-)
U nas jest piekna pogoda to prawie caly dzien spedzamy na podworku nad jeziorkiem w lasku na spacerku i gdzie tylko sie da, wieczorem jestem padnieta,a Karol dalej by biegal nie wiem zkad dzieci maja tyle energi.

Czeeeeść. ;-)

Udało mi się w końcu zasiąść do kompa. :-p :-D ;-)

Rozłożyłam ostatnio Zuzi duży basen na ogrodzie i tak sobie w nim przesiadujemy w upały. :-D Dziś miałam wolne,więc kąpielom nie było granic,hehehehe. :-D ;-)
Nareszcie lato wróciło - szkoda,że na tak krótko... :-( Niby od przyszłego tygodnia pogoda ma się pogroszyć... :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry