Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie bardzo rozumiem - tzn jak tylko dowiadują się że są w ciąży to partner odchodzi?
Się wtrącę, bo ja z samotnych mam-samotnych w ciąży. Ollka ma rację, niestety takich facetów jest mnóstwo i to przerażające, że co chwilę pisze jakaś nowa przyszła, samotna mama. Chociaż jest też dużo mam, które same odeszły od ojców swoich dzieci z przyczyn różnych (np. ja i to jedna z najmądrzejszych decyzji w moim życiu :-)).Czechow niestety czesto tak jest ze facet odchodzi od dziewczyny juz jak ta jestw ciazy... wielu facetow nie doroslo do bycia ojcem.
Się wtrącę, bo ja z samotnych mam-samotnych w ciąży. Ollka ma rację, niestety takich facetów jest mnóstwo i to przerażające, że co chwilę pisze jakaś nowa przyszła, samotna mama. Chociaż jest też dużo mam, które same odeszły od ojców swoich dzieci z przyczyn różnych (np. ja i to jedna z najmądrzejszych decyzji w moim życiu :-)).