reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Taaak,nam - mamom,zawsze pozostaje ta najlepsza część zabawy - sprzątanie. :sorry2: :laugh2: :-p
Wczoraj byłam z dwoma panami na spacerku,no i efektem tego jest spuchnięty policzek i oko Mojej Córeczki. :-( Ugryzł Ją w policzka jakiś komar albo inne g*wno. :angry:
Dostałam w aptece jakąś maść ze sterydami (słabą),no i podałam wapno... Jeśli do popołudnia opuchlizna się nie zmniejszy,to mamy iść do lekarza,bo ugryzienia przy oczach są bardzo niebezpieczne. :-( :-( :-(

Pochwal się laurką,
Olciu! :tak: :tak: :tak:

reklama
agutka nie pochwale sie teraz bo moj bart szedl wczoraj do zoo i wzial aparat. i pewnie dopiero w weekend mi go odda.

oj, to faktycznie moze lepeij isc do lekarza.
ide zaraz sprobowac polozyc oli spac bo normalnie dzis nei wyjdziemyh z domu

Hej nazywam sie Maja,mam26lat,i ja tez jestem samotna mamusia,co prawda mam meza ale to byla moja zyciowa pomylka.Ale dzieki niemu(to jedyna dobra rzecz jaka zrobil) mam moj najwspanialszy skarb na swiecie,Karolka ma1,5roku i jest slodziutki jak kazde dziecko,ale potrafi pokazac na co go stac jak zacznie broic to nie ma konca.

to witam w naszym gronie:))
a karolka w gronie malych rozrabiakow:))
ja uciekam dac malej kolacje,wykapac ja i polozyc spac.
pozniej pewnie sie odezwe

reklama
Zagladac bede napewno czesto,nie znalazlam drugiego tak fajnego forum.BB znalazlam bez przypadek,zaglebiajac sie w temat ograniczenia praw rodzicielskich,bo zamierzam ograniczyc prawa tatusiowi Karolka.
Zabieram sie za pisanie wniosku,i doradzcie mi czy uzasadnienie napisac krotko i na temat,czy rospisac sie na maksa.Chce wrzystko porzadnie zrobic i przygotowac sie,wtedy bede spokojniejsza.Slyszalam ze kurator tez mnie odwiedzi,i zrobi to niezapowiedzianie,ale czy moge sie go spodziewac przed pierwsza rozprawa.Nie boje sie tej wizyty,jako matka nie mam sobie nic do zarzucenia.Ale zawsze lepiej byc choc troszkie przygotowanym.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry