reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
A ja wszystko dzis zalatwilam i mam spokoj
Ola pojelala popoludniu z dziadkiem i babcia na wies
i jak dzwonili po 20 to mala sie bawila z kuzynem
wiec chyba jej fajnie,a mi troche smutno

za to bylam w ikei i kupilam sobie troche dodatkow
a tez siedze sobie przy swiedcze z zapachem wanilii
no chyba sama i prowadze monolog:-D

Aguś,ja jeszcze chwilę jestem. ;-)
Super,że Oleńka dobrze się bawi. :tak: A Ty troszkę odpoczniesz. ;-)

Wczoraj byłam na ślubie mojej Kuzynki,gdzie Zuzia zrobiła taką furorę,że szok! :-D Wszyscy Ją obcałowywali i chwalili. :-D Moi rodzice później poszli na taki poczęstunek dla ciotek i wujków,no i okazało się,że będą tańce,więc mój Tata wszystkie kobitki tam obtańcowywał,hahahaha! :-D I za każdym razem,jak tańczył z jakąś panią od strony pana młodego,to ta do niego,że cały czas myśli o takiej Małej i Ślicznej Dziewczynce z anielskimi loczkami,która była w kościele. :-D No i mój dumny Tata wszystkim się chwalił,że to była jego Wnuczka. :-D :-D :-D
Poza tym Moje Dziecię na mszy nagle zaczęło krzyczeć "Olaaaaaaaaaaaaaaaa". :szok: A Ola to jest właśnie ta kuzynka - Zuzi Chrzestna. :-) No,a że nie miało Nas być na tym ślubie,to Ola przeżyła szok,jak usłyszała Zuzię,no,ale nie miała jak się odwrócić,bo tak nie wypada. :sorry2: Ale się ucieszyła,jak Nas zobaczyła pod kościołem. :tak: :tak: :tak: :-D

A tak w ogóle,to po ślubie miałam giga dołka... :-( :zawstydzona/y:

dzien dobry
zapraszam na kawusie:))
oliwka wcina sniadanko, ja mma chwilke dla siebie.

agutka to mala ksiezniczka byla gwiazda w Kosciele.
a z tym dolkiem to rozumiem...

hej hej hej. Poniedziałek, tydzień czas zacząć.
Agutka no to piękną furorę zrobiła Zuzia :P
Ollka cześć
Natka a co tam u Was?
Aga82 no to teraz wypoczywaj ;)

Tomek w pracy a ja sama z bliźniakami, pogoda niefajna, choć mam nadzieje, że do 15 się poprawi, bo chce iść z małymi na spacer. Obiadek muszę robić, dziś warzywa na patelnie z ryżem ;)
Ollka a u Was jak tam z pogodą?

u nas pogda nieciekawa, cala noc byly burze, teraz czasem popada.
jak sie do popoludnia nie poprawi to zamiast spaceru czeka mnie wyjsce do salki zabaw zeby oliwka sie wyszalala.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry