reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
a ja na obiad smaze piersi z kurczaka,kopytka i jakas surówka:cool2:

bobo śpi, dzisiaj musialam jej kupic mleczko hypoalergiczne bo jej wyszlo uczulenie prawdopodobnie od bialka mleka:wściekła/y:

natka musisz to skonsultować z lekarzem moim zdaniem, zawsze Cię pokieruja i doradzą. ja już kończę obiadek. Mieliśmy zjeść wcześniej i uciekać na zakupy, ale widzę, że pogoda zmienia się na gorszą ;(

Ostatnia edycja:
a tafojka tak mnie odrazu podczytuje...:-D
ale niektórzy nawet tak zapobiegawczo daja takie mleczko dzieciom.. dla mnie to chore,bo jesli dziecku nic nie jest to po cholere mu dawać mleko ha?

justyna ale jej juz raz wyszlo troche tych plamek i lekarka mowila ze to od mleka,bo wtedy próbowała krowiego:zawstydzona/y:
i teraz ma to samo..

Witam po kilku dniowej przerwie,modem mi nawalil i bylam odcieta od swiata,normalnie sie czulam jak bez reki:-):-):-).Dzis dostalam wezwanie do sadu myslalam sobie ze w sierpniu bedzie pierwsza sprawa,a tu niespodzianka dopiero 1pazdziernika bylam w szoku:szok: z zadnym inym wnioskiem tyle czasu nie czekalam,ale co sie odwlecze to nie uciecze.Moi swiadkowie tez dostali wezwania i to na tej samej sprawie beda przesluchiwani,a myslalam ze swiadkow sad na nastepnej sprawie przesluch,moze sie predzej skonczy to wszystko.Pogoda mu nas fatalna od 2 dni deszcz pada ze spacerkow nici,i siedzimy sobie w domu.

reklama
Kupiłam dzisiaj oliwkę i krem pielęgnacyjny z Nivea Sensitive za 10.99 zł i chusteczki z Bambino za 6,96 zł z Tesco. Narazie jestem zadowolona. Bardzo nawilża ciałko te kosmetyki a chusteczki też super. Czy waszym zdaniem jest to drogo??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry