reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Dobry wieczór. ;-)

agutka czemu mialaś doła po tym ślubie?

Zgadnij... :baffled:

agutka to mala ksiezniczka byla gwiazda w Kosciele.
a z tym dolkiem to rozumiem...

Oluś,kurcze,ja po ślubie Kuzynki miałam doła,a co dopiero musiała czuć moja Koleżanka,która jest w takiej sytuacji,jak my i ten ojciec Jej Córeczki tydzień temu brał ślub,bo tamta jest w ciąży... :szok: :-( Masakra,nie wyobrażam sobie Jej bólu... :zawstydzona/y:

reklama
u nas Amelia miala problemy z mleczkiem. Często miała zmieniane mleko, bo własnie miala szorstką skórkę i wysypkę, w końcu stanęło na bebilon pepti na recptę, okropieństwo, ale na szczęscie poszła na to. Po jakimś czasie (bo picie przez małą tego mleka było kłopotliwe i drogie) spróbowałam jej dać normalne mleko bebilon 2 już wtedy i załapala i wszystko było ok. Poniewaz Oliwier od urodzenia pił NAN chciałam doprowadzić do tego, żeby Amelia to piła i tak znowu po pewnym okresie spróbowąłam i nie było już zadnych problemów, ale minął chyba rok czasu. Teraz piją to samo mleczko wieczorem i jest ok.

natka musisz popróbować, żeby mała nie przestała Ci pić mleka, bo to nie dobrze gdy tak wcześnie dziecko przestaje!
Kurcze już nie wiem co Ci doradzić...

czesc agutka:)
wiesz co w takiej sytaucji to mozna mega dolek zlapac...

natka ja mieszkam u rodzicow,a w sumie to jest tylko moj tata.
a tak na scislosc to on mial juz od dwoch tygodni byc u mamy,a teraz to sie nie zapowiada zeby szybko pojechal...

justyna to tez mials przeboje z mlekiem, ale dobrze ze melcia wogole jakies pila.

Tafojuś! Za mną się stęskniłaś? :szok: :-D Dziubku tititi mój,hehehe. ;-) :-D Miło mi bardzo. :tak: :-)

Cześć Oluś. :tak: :-)

Natka,ja bym się poradziła lekarza... To by było najlepsze rozwiązanie. ;-) :tak:

tafojka ja kupuje jej NUTRILON-to jest to samo mleko co nasze BEBILON. kupiłam jej to ha i wypiła 200ml na noc:szok: a jest gorsze w smaku bo próbowałam. widziałam ze tu normalnie w supermarkecie można kupić pepti ale kosztuje ponad 22 euro:szok:
za to ha zapłaciłam 17euro,a normaalne standard kosztuje 10euro..
ceny kosmos.
niepozwole żeby przestała pić mleczko.
dzisiaj nic nie jadla tylko właśnie piła samo mleko. jedzenie ble dla niej.
kurde niewiem o co chodzi.
w piatek jestem w polsce wiec pogadam z lekarzem.

uciekam już dziewczynki posiedzieć z moim najsilniejszym, najprzystojniejszym, najmniej marudzącym facetem :cool2: na świecie przed tele :-D

Buziaki, do jutra! :-)
Piszcie dużo, żebym miała co nadrabiać!:tak:;-):tak:;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry