Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a zakończyłam swój związek po 7 latach; moja córa zbytnio nie zuwazyła faktu ,że taty nie ma, bardzo rzadko o niego pyta, tatuś
przychodzi do niej raz w miesiącu na 2 godz, a jak już jej się zdarzy zapytać gdzie tata, to mówię,że w swoim domku a ona na to to dobrze
, podczas jednej "wizyty" zdarzyło jej się nawet powiedzieć do niego ty już idź do swojego domku
i jemu również powiedziałam kiedy się rozstawalismy,ze tylko od niego zalezy jak go kiedyś oceni córka i jak będą się układały ich stosunki

, a jelśli jakiś farmaceuta zasłania się sumieniem to moim zdaniem powinien oddać prawo wykonywania zawodu, bo on tylko wydaje lek i nie ma prawa wnikać w decyzje pacjenta

jesteś silna baba i dasz sobie radę, pomalutku i wszytsko się poukłada
Twój synek bedzie miał to co najbardziej potrzebuje silną, kochającą mamę

), nawet firmówki
zabawki za parę groszy kupisz na allegro lub odkupisz na BB, wózek , łóżeczko tak samo

i wypomniał mi to przed sądem. teraz już się śmieję z tego. ale wtedy ręce mi opadły. bo chciał badań dna gdyż twierdził że dziecko nie jego ale o imię dziecka się czepił