reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Zuzię,to,chyba,faktycznie bolała ta buzia. :-( Może idą Jej w końcu piątki? :confused: Hm...

Cześć
Mamuśka! :-)

Ja zmykam się pomalować i przewinąć,bo dostałam wczoraj @,a po porodzie to leci ze mnie,jak z prysznica conajmniej :wściekła/y: :dry:,no i rozwiesić pranie,bo mi zgnije. :-p
Zajrzę wieczorkiem. :-)

Miłego dzionka - u Nas wychodzi słonko! :-D

reklama
Remont posuwa się do przodu,.Roboty masa.Facet do końca tygodnia chyba skończy mi łazienke- jak dobrze pójdzie.a na koniec miesiąca no może w pierwszym tygodniu sierpnia przeprowadzka..Wczoraj kupiłam już częśc mebli tzn. szafe 4- drzwiową z lustrami,stół,krzesła i komode.Przywiozą pod koniec następnego tygodnia bo tak się z nimi ugadałam.Za 2 tygodnie przychodzą montowa mi kuchnie ,a potem trzeba kupic reszte i iś mieszkac- nareszcie...

Majuś,zgłosiłam Zuzię do konkursu "Małej Miss i Mistera Gazety Lubuskiej" - stąd prośba o te smsy. ;-) A tak w ogóle,to cześć! :-)

Oleńko,położyłam Zuzię do łóżeczka i nie minęła minuta,a Moje Dziecię już spało,uffff. :-D
Agutko mozesz na nas liczyc,na pewno przynajmniej kilka smsow wysle.Ja tez juz uciekam,bo pranie czeka.Milego dzionka zycze i do wieczorka.

cześć mamo Julci dobrze, że już jesteś :)
czekam na jakieś zdjecia Twojej nowej chatki :-p:cool2:
zniknęłaś tak jak czechow, nie wiadomo gdzie się szwendacie ;-)

moi już nie śpią, Oli ze mną siedzi i zagląda co piszę. Część obiadu robi się w piekarniku.

Agutka dobrze, że Zuzia zasnęła, moze jak wstanie to będzie lepiej!

Majus tak dzieci z tej całej sytuacji myślę, że sa najbardziej zadowolone a ja oduczyłam się już cicho mówić...

Twoja Oliwia Ollka to taki chyba łobuzik podobny do mojego Oliwiera...hmm...w końcu imię zobowiązuje :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry