reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Cholewka coś mi się dziweje z netem zasięg znika i cienko chodzi.Tafojka napewno wkleje jak będzie gotowa więc będziesz miała porownanie ze zdjęciami tymi co już wklejałam- tzn.z tym co zostawił mój najmądrzejszy eks..jeszcze troszke....

reklama
cisowianka coś mi tu nie pasuje.
ty sie nas pytasz jak dlugo boli blizna po cesarce,a to te niby twoje trojaczzki jak urodzilaś? siłami natury? watpie:no:
i wogóle miesiąc po urodzeniu tych trojaczków miałaś czas zeby zaczą sie spotykac z kolejnym facetem?
sory,ale ja w ta bajke nie wierze.....
i masz czas przy 5 dzieci siedziec na bb?
ja przez 2tygodnie na dupe nie mogłam usiaść i wogóle,a ty jak gdyby nigy nic siedzisz sobie przed kompem i piszesz.
a tak wogóle to kilku wątkach piszesz to samo-ciekawe dlaczego?
może sie myle z tym co napisałam,ale to nie tylko dla mnie dziwne jest.

czesc mamciu,olka,majus i tafojka

Tez mi w tej sprawie cos nie pasuje,ale co bede sie wychylac:baffled:,ja mam jedną malude i czasami bark czasu dla siebie,a gdzie 5:szok:.Wkoncu ten moj synek zasnął,ale musial juz byc zmeczony bo az chrapie:-D,no i teraz do wieczorka potem znowu kolka wroci:-(.Natka co tam u ciebie?

A wiecie że ja pisałam to samo co wy na temat Cisowianki tylko mi zżarlo posta...ja jakoś nie wieże w to co ta dziewczyna pisze..Mi się takie rzeczy nie mieszczą w głowie,zresztą jej sprawa może ma omamy ?

dziewczyny wejdzcie w jej wszystkie posty-ona pisze te same wiadomosci na kazdym watku..

a najlepsze to z ta blizna:-D
trojaczki niby rodzila a teraz sie pyta jak dlugo blizna boli?

ja juz jestem anty nastawiona

reklama
mnie najbardziej rozsmieszyl fakt ze mozna miec dzieci co 6 miesiecy....

a ogolnie pyta o kosmetyki a poznije sie okazuje ze jest doswaidczona mama, bo przeciez majac trojaczki to doswiadczenie sie ma:))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry