emilka87
Fanka BB :)
olka trzymam mocno kciuki zeby sie udało
mecz oczywiscie bede ogladac u znajomych, ale jakis specjalnych przygotowan nie bylo poza czipsami... koko koko strzelą spoko
)
aga super szybki poród, zazdroszcze, jakas złota rada zeby tez taki miec?
taki dziewczynki mam zamiar, jesli bedzie trzeba walczyc jak lwica dla swojej córci
)
mecz oczywiscie bede ogladac u znajomych, ale jakis specjalnych przygotowan nie bylo poza czipsami... koko koko strzelą spoko
aga super szybki poród, zazdroszcze, jakas złota rada zeby tez taki miec?
taki dziewczynki mam zamiar, jesli bedzie trzeba walczyc jak lwica dla swojej córci
ale zebym zdazyla ladnie do szpitala dojechac i zeby dali mi znieczulenie 
unikam kontaktu z exem i nie wiem czy dzwonic jak bede rodzic
nie wiem jak on to np moglby wykozystac w sadzie pozniej heh powie ze mu nawet nie powiedzialam ze rodze albo ze dziecko sie urodzilo ale z drugiej strony ja moge powiedziec ze to ze nie wiedzial ze rodze to tylko swiadczy o tym jak sie nami interesowal....? co Wy na to drogie moje Panie?
), poprostu od pewnego momentu zaczął się zachowywac jak gówniarz, gówniarskie odzywki do dziecka, o istotnych sprawach dotyczących nas obojga decydował sam, nie wracał do domu na noc zostawał u mamusi, albo wyjeżdzał na 2 tyg pod pretekstem remontu domu a okazywało się,że siedział na rybach, w ogóle w zeszłym roku w domu był może całe 3 tyg a poza tym wychodził rano wracał wieczorem, zapominał odebrac dziecka od dziadków itp itd