reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
raczkowa mysle ze cos w tym moze byc ze chodzi o to mieszkanie.. powiem ci ze oni są czasmi tacy mili ze az nie chce mi sie uwierzyc ze mogliby mi robic jakies problemy, a jednak rzeczywistosc jest troszeczke inna.. sama juz nie wiem co o tym myslec..
dobrej nocy.

dzibne dobry

emilka nie przejmuj sie rodzinka, mysl o sobie....
uwierz ze po porodzie bedzie zdecydowaie bardziej zawziecie walczyc o swoje.... dla dziecka robi sie duzo duzo wiecej niz normalnie

ktora oglada mecz??

moj dziec juz pokoj przygotowal, nawet falge mamy na scianie... o u aucie juz nie wspomne.... normnlanie mam malego kibica:tak::tak:

bylam w up.... jest 600 osob kwalifikujacych sie na staz a miejsc 30... przy czym sa tylko 4 miejsca na pracownica biurowego....
poza tym jest pomoc kuchenna, sprzataczka i jedno miejsce dla krawcowej.
wiekszosc stayz jest dla osob po podstawowce....

wiec trzymajcie kciuki zeby mi sie udalo dostac bo sznase sa male.... w pon beda decyzje.

wiam się i j:-)

emilka, dziewczyny maja racje, nie daj się i walcz o mieszkanie ....dla córci:tak:....a ludźmi sie nie przejmuj, jak usłyszysz jeszcze raz pytanie o chłopa to powiedz ,że ty jak pszczoły uskutecznisz dzieworództwo:-D:-D:-p

raczkowa, suwaczek wreszcie ruszył z kopyta:-D;-)....to czekamy na wielki finał;-);-)

ola, to up zaszalał, cała polska rzeczywistość, ale trzymam mocno kciuki za powodzenie:tak:
i jak włoski, jaki w końcu masz kolor:confused:
gratuluje takiej zdolnej córy:tak: może Oliwka zostanie następczynią Minge:-)
ja uważam,że jeżeli dziecko chce się uczyć i ma zamiłowanie do czegoś to nalezy mu jak najbardziej pomóc, choćby to oznaczało pójście gdzies dalej do szkoły:tak: dlatego tez zapiasłam Martynę do przedszkola mimo,że ma się kto nią zająć, ciagnie do dzieci, ma bardzo dobrą pamięć, w piorunującym tempie łapie więc niech się uczy póki ma ochotę:tak:

ja miałam poród rodzinny mimo,że nie planowany bo takiego nie chciałam ....a rodziła ze mną moja mama, ex ( wtedy jeszcze m.) był ze mną w szpitalu 2 godz a później kazałam mu jechac do domu jak położna powiedziała,ze to potrwa do rana, ale po 30 minutach okazało się,że to już, przyjechał z powrotem zaraz po urodzeniu Pyśki :tak:

....a raczkowa, nie bój się, wszystko jest dla ludzi, grunt trafić na dobrą położną i nie wrzeszczeć w niebogosy bo to nic nie daje tylko tracisz nie potrzebnie siły.....na pocieszenie ...ja rodziłam 1 godz i 45 minut i tobie życzę takiego szybkiego porodu:tak::tak::tak::-)

raczkowa wloski nawet nawet ok, tylko trzeba je wzmocnic. dzi jak juz wkoncu wezne aparat wrzuce foto bo jakas zalatana jestem...

jak mnie nie wezna to chyba ten urzad w powietrze wysadze... ja jestem ciekawa ile tych smaotnych mam formalnie ejst samotna.... bo niby 5 rocznikow a 600 samotnych mam...

aga jest rudy blond, zreszta wstawie foty wkoncu dzis.

dziec ma juz bialo czerwone paznokcie:)

Ostatnia edycja:
ola, a my Ci pomożemy w tym wysadzaniu:-D:happy:
no...pytanie ile z nich to znajome, rodzina urzędasów a samotne tylko na papierku:crazy:
córa prawdziwa kibicka:-) właśnie słuchałam relacji z W-wy z pod Narodowego, fajnie, całe rodziny , rózne pokolenia czekają, jednak Polacy potrafią sie bawić i to jest fajne:tak:
ja osobiście nie lubie sportu, w przeciwieństwie do mojego taty , który siedzi z nosem w róznych stacjach sportowych:-D ale mam nadzieję obejrzeć otwarcie euro jak mi dzieć pozwoli:confused2:

to czekamy na fotkę:tak:

reklama
aga obstawiam ze wiele z tych mam to typowo rodzinnyz naprawde trudna sytuacja, czesc typowa patologia, polowa smaotne mamy tylko na papierze... dla kasy. i one i tak maja tam wiecje meijsc zagwarantowanych.

ide poogladac ta stronke...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry