Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
raczkowa wlasnie siedze z odzywka na wlosach, pozniej jak juz je do ladu doprowadze wrzuce wam foto, ale hmm.... chyba nie ma tragedi
raczkowa spokojnie nie panikuj, porod to normlana sprawa... teraz sie juz nastaw na to ze to wkoncu nastapi i bedziesz miala dzidzie przy sobie
ja spotkan rodiznnych nielubie... chociaz u mnie ich malo....
wy sie tu denerwujecie porodami a ja szkoly przegladam... zeby mloda mi sie dostala tam gdzie chce trzeba ja na poczatku roku szkollnego zapisac a ja mam coraz wiekszy dylemat...
do niedawna mialam wybrana szkole a teraz mam watpliwosci....
Raczkowa pomysl,ze za niedlugo bedziesz trzymala swoje malenstwo na rekach,super
Olka jaki kolor robisz??
ja mialam przewijak i sobie chwalilam,bo jak przewijalam mloda na lozku to mnie plecy bolaly
raczkowa mam 2, pewnie latwiej by mi bylog dyby szkoly byly blizej, rejon odpada wiec wybralam normalna szkole najblizej czyli integracyjna... no ale mloda bardziej nadaje sie do artystycznej a ta mam kawalek od domu, wiec jak zrobie prawko nie bedzie problemu.
oliwia zdecydowaie bardziej chce isc do tej z rozwineitym profilem artystycznym...
raczkowa zobaczysz zaniedlugo i ty bedziesz emilce mowic ze to calkiem normalna sprawaz porodem
mozi mial byc rudy... ale hmmm ciut mi sie mineloz kolorem
olcia szczerze mowiac tak na prawde szkola z profilem artystycznym nie daje zadnej przyszlosci a teraz o tym tzreba niestety myslec od najmlodszych lat
raczkowa ale to podstawowka, gdzie poziom jest dosc wysoki w porownaniu do tych ktore mam w rejonie... i sa fatalne.
a tam jest i basen na miejscu i duzy nacisk na j obce.
a profil wybieram pod zainteresowania malej, wkoncu to tylko 6 lat....