reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Ale po grobszym zastanowieniu,to ta dziewczyna miala bajer jak nic.Z tą polozna,i wagą dzieci:szok:ja pikole -masakra:dry:,Ide obiad jesc,bo smiac mi sie chce z tego:-D.Ja to niewiem czy tu pasuje bo jak takie bogate jestescie:confused::-D:-Dnie moge no:-D.

reklama
Hej dzielne Mamusie
Ja z troszke innego działu ale chciałam Wam podziękować za śledztwo w sprawie Cisowianki...Mnie tez od początku dziwna sie wydała, ale co ja tam wiem????
Strach aż jak sie z atkimi osobami kontakt ma....
Pozdrawiam Was i chyle czoła przed Wami:tak::-D:-DJesteście dzielne kobietki:tak::tak:

Niunia ty nie bądz taka skromniacha przecież należysz do naszego grona...też jesteś bogaczka..hehehe.A tak jednym słowem to miała ta Cisowianka sporo tupetu...Ale narobiła zamieszania..

Bodzinka my mamy wprawe w śledztwach swoich eksów ganiamy więc i z Cisowianką dałyśmy rade,a to w szczególności naszej Olki zasługa - ale numer dziewczyna wycina...

to od ktorej strony ta afera? o jak mam dzisiaj przesledzic 30 stron postow, to chyba urodze :)

dziewczyny jeszcze raz dzieki za zyczenia :)

agutka, ja te burze to doswiadczylam na wlasnej skorze. pojechalam wieczorem na cmentarz (pozarlam sie z exem i chcialam sobie z dziadkiem, co to za mojego Aniola Stróża robi od 15 lat pogadac) i po minucie rozpetalo sie pieklo... w wielkim skrocie piorun walnal w drzewo (jakies 50 metrow ode mnie), ktore upadlo na jezdnie... stalam spanikowana na parkingu bog jeden wie jak dlugo, bo sie balam wsiasc do samochodu (zeby i na mnie jakies drzewo nie spadlo)... jak juz sie odwazylam wsiasc do auta, to zaproponowalam jakiejs kobiecinie, co tak samo sterczala jak ja, ze ja podwioze do domu.... i wiecie co? zwymiotowala mi w samochodzie...
takie rzeczy to moga sie pytrafic tylko mnie i tylko w moje urodziny

reklama
czytam po dwie strony i reaguje na posty
teraz do natki - gratulacje z okazji ząbka i sto lat na pol roczku Zosi. co do fotek, to jeszcze raz mowie, ze piekna z cieie kobieta i ten twoj powinien na rekach cie nosic, ze ktos taki jak ty urodzil mu dziecko. O!

co do kosmetykow dla dzieci, to wyprowadzcie mnie z bledu, ale mnie do glowy kladziono, ze przez pierwszy miesiac zycia dziecka powinno sie unikac wszelkich kosmetykow. nawet mydlo do kąpieli zbędne.. no chyba, ze sa szczegolne wskazania

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry