reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Dori moja Julka jest wcześniakiem i już w pierwszych dniach życia kazano nam kupic oliwke i husteczki dla niej.Leżałqa w inkubatorku i tam ją oliwkowali więc nie wiem czy z tymi kosmetykami to tak do końca prawda...

Justynka - poszła się tam robić na bóstwo w paznokcie u kosmetyczki.

Dzieci mniejsze - pomyłem, nakarmiłem - śpią.

Dziecko większe - u dziadków.

Mam jeszcze wielki plan pozmywać.... ale niczego nie mogę obiecać.

Radio sobie gra :) A ja tu do was zaglądam. Jeśli chodzi o Cisowiankę to Justyś mi zdała relację. Kolejny raz przerabiamy tu na forum takie sytuacje, ale niestety tak to już bywa.

Mama Julci: z tym tropieniem to ex-ów trafiłaś w dziesiątkę.

Dori79: no współczuję Ci tych przygód ;-)

To chyba zalezy od dziecka,bo np moj Kacper jak tylko poczuje oliwke zaraz jest caly w potowkach,a co do kąpieli to od poczatku kąpie w j&j dla dzieci i zadowolona jestem:tak:

dziesiec stron przerobilam.
mamo Julci, w waszym przypadku to byla wyjatkowa sprawa. u wczesniaczka chyba trzeba jakos skore wspomagac, bo nie jest do konca jako organ rozwinięta.

wracam do czytania - jeszcze 20 stron :)

Justynka - poszła się tam robić na bóstwo w paznokcie u kosmetyczki.

Dzieci mniejsze - pomyłem, nakarmiłem - śpią.

Dziecko większe - u dziadków.

Mam jeszcze wielki plan pozmywać.... ale niczego nie mogę obiecać.

Radio sobie gra :) A ja tu do was zaglądam. Jeśli chodzi o Cisowiankę to Justyś mi zdała relację. Kolejny raz przerabiamy tu na forum takie sytuacje, ale niestety tak to już bywa.

Mama Julci: z tym tropieniem to ex-ów trafiłaś w dziesiątkę.

Dori79: no współczuję Ci tych przygód ;-)

Witaj Tato.Wiesz ja też sobie pomyślałam,że historia lubi się powtarzac...No cóż są ludzie i taborety,a najgorsze jest to,że po raz kolejny uwierzyliśmy mamuśce,która zagrała na naszych uczuciach.Wiecie tu jest link z nk.gdzie Cisowianka prosi o pomoc..Logowanie do nasza-klasa.pl

afery "cisowianka" nie bede tykac nawet

ale mam niedyskretne pytanie, i moze na pw powinnam je zadac, ale czy my tu nie mamy do czynienia z forumowa para? Tafojka aka Justyna i Tato aka Tomasz?

i jeszcze jedno... przez akcje takie jak z cisowianka skasowalam swoj profil na nk...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry