reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Ja bym się na jej miejscu w ogóle już tu nie wypowiadała,nie wspominając o zakładaniu nowego tematu. :baffled: Bym się,chyba,spaliła ze wstydu po tym wszystkim albo zapadła pod ziemię. :baffled:

agutka jak chcial przeprosic to ok,ale mogla napisac to szczerze anie dalej brnac w to wszytko...
przeciez te przeprosiny mijaja sie z tym wszytkim co pisala, na nk prosi o ubranka..
a tu nagle niby tylko o kosmetyki chodzilo...

przeciez o to mozna zapyatc w kazdej aptece...

agutka jak chcial przeprosic to ok,ale mogla napisac to szczerze anie dalej brnac w to wszytko...
przeciez te przeprosiny mijaja sie z tym wszytkim co pisala, na nk prosi o ubranka..
a tu nagle niby tylko o kosmetyki chodzilo...

przeciez o to mozna zapyatc w kazdej aptece...

Albo przeczytać ulotkę/etykietkę na opakowaniu. :cool2: :-p :-D

Agutka popieram to co napisalas wyzej:tak:.A swoja droga nie rozumiem co jej daly te klamstwa nic tym nie osiagnela,a wrecz przeciwnie.

Nie wiem,czy jej to coś dało... Tzn. chciałabym aby dało nauczkę,że tak się nie postępuje. :dry:

reklama
Dobry wieczor:-),Przeprosiny-ja pikole :no:ja bym chyba sie internetu pozbyla,zeby mnie nikt nie znalazl,jaki wstyd:zawstydzona/y:ale nie dla niej:no:jeszcze chyba najlepiej by sobie pogadala z nami tak jak by sie nic nie stalo:baffled::shocked2:,Ja jeszcze znalazlam jej blog,dajcie spokoj:dry::confused:swir:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry