reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Wiem,wiem... Właśnie widziałam. :dry:
Ja rozumiem mieć "burdel" (sorrka za wyrażenie) w głowie,ale bez przesady. :szok: :szok: :szok:

I jak tu ufać nowo poznanym osobom... :confused: Strasznie to smutne,co się dzieje z ludźmi na świecie... :-(

reklama
Chyba znalazłam tego bloga. :cool2:

cisowianka.blog

Praktykę kończę 5 sierpnia. Właśnie tego dnia moja przyjaciółka ma wesele.
Z przyjemnością stwierdzam , że zostałam zaproszona na ta uroczystość. Mam zamiar uczestniczyć razem z Agnieszką i Łukaszem w ich najważniejszym dniu w życiu.

Jak przeczytałam te imiona,to normalnie,ekhm... :sorry2:

Ostatnia edycja:
Jedno jest pewne dziewczyna ma bujna wyobraznie i powinna ja sporzytkowac na pisanie ksiazek,a nie klamanie w internecie.Ja tez uciekam spac.
Dobranoc wszystkim,do juterka.

reklama
Cześć! :-)

My już od 7mej na nóżkach swoich pięknych i zgrabnych. :-p :-D :-p

Wczoraj,przez tę aferę
cisowiankową,zapomniałam Wam napisać,że Zuzia w dzień spała niecałe 15minut. :eek:
W momencie,kiedy się z Wami pożegnałam i napisałam,że zajrzę wieczorkiem,wyszłam z pokoju,a Moje Dzieciątko w płacz. :-( No i momentalnie się obudziła i wstała na równe nogi. :baffled: Tak w ogóle,ja to,jak się obudzę,to muszę dojść o siebie,żeby zwlec się z wyra,a Zuzia zawsze od razu wstaje na równe nogi,ledwo otworzy oczka. :sorry2:
Zjadłyśmy obiad,ubrałyśmy się i poszłyśmy na zakupy,a potem do piaskownicy. ;-)
Następnie kąpiel,kolacja i przed 19 Moja Królewna zasnęła. :-D
Ja ogarnęłam dom,poszłam zrobić sąsiadce włosy i dotarłam do Was. :-)
No,to opowiedziałam Wam Nasz wczorajszy dzień! :-D :-p

A teraz zmykam wypić kawkę i jakoś później,a jak nie,to wieczorkiem do Was zajrzę. ;-)

Miłego dnia! :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry