reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
cześć!

no widzę, że z ciosowianką to taka mała afera... jeszcze bez sensu przeprasza! Kompletnie tej dziewczyny nie rozumiem, ale i nie próbuje, nie moja sprawa. Tylko niech nam życia nie zatruwa głupotami!:baffled::confused::angry:

U nas dzisiaj szaro...:nerd:
Wczoraj byłam u kosmetyczki, paznkocie sobie zrobiłam, od razu mi się lepiej piszę :-p

Agutka dziękujemy za pozdrowienia od Zuzinki! Ucałuj malutką!:-)

Justys,wielkie dzięki za buziaka! :-D Już przekazałam. :-D :tak:
A Ty pochwal się pazurkami. :tak: :-)

Zuzia właśnie obczaja swój nowy nocniczek. :cool2: Ciekawe,czym to się skończy... Pewnie plamą siczków na dywanie. :dry: :sorry2: :-p :-D

puk puk
ja tu tak nieśmialo zaglądam
mimo iz mężatką jestem od prawie 10 lat to tak w zyciu codziennym samotny ze mnie rodzic:sorry2: do tego kryzysik w malzenstwie a ostatnie pol roku - najgorsze w moim zyciu---czasami myśle ze juz nerwowo nie wyrabiam---tylko stres, stres i stres przez tego mojego faceta
pozdrawiam Was i moze przyjmiecie mnie do swojego milego grona:sorry2::-)

Dzien doberek.My pomalu szykujemy sie do lekarza,mam takiego stresa jak nigdy:dry:,mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze:-(zajrze do was pozniej,a co do cisowianki dajmy juz sobie spokuj:tak:....bo to zla kobieta byla....:-D,.

cześć tafojka---dzieki za zaproszenie---wiesz -samotnym rodzicem to od dawien dawna się czulam i często sobie tutaj do Was zaglądalam---hehe- pamiętam czasy jak z tato sobie tutaj pisaliście---pozniej się z dziwilam bo dlugo Was nie bylo a teraz widze ze nick masz inny:tak: pozdrawiam - ciesze się ze się Wam udaje razem fajnie zyć:tak:

reklama
cześć agutka - dzięki:-)
zmiatam troszkę z moim młodym pośmigać po ulicy bo on strasznie lubi uprawiać biegi uliczne i w kazdy kubel sąsiadów zajrzeć... jak macie jakies pytania - to chętnie odpowiem---obca raczej nie jestem---urzęduje na kwietniowkach 2007 - wiec nie obawiajcie się mnie niczym cisowianki:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry