reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

no i wkoncu dotarlam.
witam nowa mame, milo ze do nas zajrzalas:)

oliwka wstala dopiero o 9.30 wiec o spaniu jak anrazie mozemy zapomniec.

my juz po spacerku
agutka nocnik sliczny.
justyna pazurki super,i pierscionek tez:)

reklama
justyna apowiedz mi twoje bliznaiki wogole korzytsja z nocnika??
bo one wiekowo zblizone sa najbardziej do mojej,a u nas ciezko idzie z nocnikiem.
mala mial czas ze chodzila ale nagle przestala i nie korzysta z niego, aniz znakadki an seden.
caly czas mowi ze chce tylko pampersa.

a ten nocnik co agutka kupials tez chcialm jej kupic,moze by jej sie spodobal:)

Cześc mamuśki- aferzystki.No i ja w końcu dotarlam.Mam nowine.Mój eks za 2 tygodnie powinien zostac całkowicie wymeldowany Z mieszkania.Właśnie wracam z urzędu.Nareszcie skończą się moje problemy z nim...

Moja tez lubiala wyzucac oprocz klockiw,lalke keidys,pilki,mase spinaczy i co jej pod reke podpadlo.a ostatnio wymislila,ze jak nie moglam jej miska do spania znalesc,to powiedziala,ze wyrzucila za balkon i ktos sobie wziol,tak przepadla pilka i chyba dwie maskotki i nie jest smutna,ale sie znalazl i fajnie

mam pytanie mam,bo mature juz zdawalam ale 7 lat temu jeszcze ta stara
ale no wlasnie pytanie miala byc
czy mozna zdawac mature z religii??????????
bo ja nie slyszalam

Aga z tego co się orientuję to ocena z religii wchodzi do średniej na świadectwie,ale nie spotkałam się z tym,żeby ktoś zdawał z niej mature.Pytałam specjalnie dzieci one nie wiedzą..

Ja też Olcia bardzo się ciesze.Teraz będzie musiał odebrac pismo z urzędu i wymeldowac się .tak mi powiedział facet który prowadzi jego administracyjne wymeldowanie- bo znależli gdzie on siedzi i tam prześlą mu dokumenty.

cześć Ollka, mamo Julci

Ollka nocnika nie używamy. Myślę, że gdybyśmy się wzięli za Oliwiera to on by załapał, ale trudno to przychodzi. Pare razy się zdarzyło, że Tomkowi się udało!
My jeszcze poczekamy jakieś 2, 3 miesiące może zaczną mówić to będzie nam łatwiej!

mamo Julci superowa wiadomość! Cieszę się razem z Tobą. Myślę, że odczuwasz radość i lekką nutkę satysfakcji:cool2:

Uwaga chwalę się nowymi suwaczkami :P:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry