reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

hehe maly się obudzil ale poki co przetrzymuje go w łózeczku jak jeszcze nie beczy:-D... nie ma tak--- jeszcze nie odpoczełam:-p guga sobie po swojemu...

tafojka - czemu to schowalaś zdjęcia? a takie ladne suwaczki byly..
mamo julci - gratuluje definitywnego zalatwienia sprawy
olcia - Twoja mala juz takimi tekstami gada?-- ja to nie moge się doczekac kiedy moj przemowi w ludzkim języku:-) bo na razie tyko - DA (daj) KA ( chyba koncowki rzeczownikow) i tylko jakies jaskiniowe nawolywania:-D
aga - to zwyczajnie juz pod wieczor ograniczyc picie---bo Twoja corcia to juz duza z tego co widzę

dobra ide po szkraba i jakąś zupke mu zapodam

reklama
hana moja sie rozgadala jak skonczyla 2 lata, wczesniej to tylko pojedyncze slowa mowila.

moja wieczorem i nad ranem duzo pije.
zreszta nad ranem zmiemian jej pampers zeby sie nie przesikala.

teraz czekam az wsatnie i idziemy szukac prezentu urodzinowego dla jej chrzestnej.
tylko pomyslu brak

Witam wszystkich,o widze ze jest temat o nacnikach,ja za namowa mojej mamy zaczelam sadzac Karola na nocnik przed pierwszymi urodzinami i odziwo szybciutko nauczyl sie robic co trzeba:-),wtedy bylam poprostu dumna z mojego skarba.Ale od jakis 3 mies odwidzialo mu sie,siku i owszem zrobi ale kupy ani rusz chodzby nie wiem jak dlugo by siedzial.Z jak go ubiore nie minie 10min.i pampers pelen:wściekła/y::wściekła/y:.

my już wróciliśmy, bo coś zaczęło niefajnie wiać i mi sie zimno zrobiło :sorry2:
ale dzieciaki wybrykane, najedzone więc jest ok!

mamo Julci mój profil też przeglądała przed chwilką...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry