Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
justyna u mnie jest tak ze jak zaczynam temat nicnika to oliwka mi opowoada jaka to ona jest jeszcze mala, ze musi sie duzo uczyc a na nocnik ma czas
zabawnie to zawsze brzmi... ale jan bym wolala zeby ta nauka jej szybciej szla
Tafojka suwaczki całkiem,całkiem.Musze wam coś napisa na temat Karoliny.Wlaśnie weszłam na NK i na to forum bobasy.Tam nawet jedna z mam dla niej zaczeła robic zbiórke rzeczy dla dzieci i miała wysłac jej je z Niemiec.Ale numer...heheheNa szczęście u nas nocnik jest na porządku dziennym,albo muselka jak to mówi Julka.Wiecie jaka to ulga kiedy nie ma już pampersów...
Poczekaj Olu i ty się doczekasz dzieciątko musi dojrzec...u mnie też Jula dosyc póżno zaczela robic na nocnik,ale za to od razu orzuciła pieluszki.Teraz jest lato więc odpowiednia pora na zdjęcie pieluchy,Jak raz czy dwa zsika majty a będzie jej mokro to szybko zacznie wolac.
mamuska u nas taki problem ze ona nie da sobie majtek zalozyc, a bez pampersa lzey na lozku i jest placz...
i jej to nie moja...
moze nawet tak zasnac a jak sie budzi to wola o pampers.