Ale mam powaloną ciotke!Ze tez sa takie ludzie ograniczeni a jeszcze uwazają ze wszystkie rozumy pozjadali.Otoz moja ciotka(pani nauczycielka w szkole sredniej) wpierala mi wczoraj ze samotna matka otrzymuje od panstwa 2900 zl!!!ze tv mowili i jeszcze slyszala tak od jakiejs znajomej ze jej corka tak dostaje.Kurde,to by wszystkie matki byly samotne i nie pracowaly gdyby panstwo im tyle oferowalo.Malo tego ,stwierdzila ze jak ojciec dziecka nie chce go ogladac to nie powinien płacic alimentow.No i kolejna rewelacja,ze tylko kobieta ktora ma magistra z wyksztalcenia to moze nosic 2 nazwiska a takie cos ze dziecko nosi 2 nazwiska to jest nieprawdą.No i ona musie placic teraz podatki na samotne matki bo puszczaja sie z kim im sie podoba i dzieci maja,do pracy im sie isc nie chce a państwo musi na nie dawac!!!!!Nie chcialo mi sie jej tłumaczyc ,bo ona wie wszystko lepeij.Wiec przytaknęłam .Ze tak mam 2900 i nie musze pracowac,hihihihi.Ciekawe czy uwierzyla
PS.cos mi net oszalał i wszystko jednym ciurkiem sie zapisuje ,bez akapitow.

....żyć nie umierać

Siedzę właśnie i piszę wnioski do sądu, stwierdziłam że wolę mieć mniej ale na papierku, a On jak chce widywać dziecko to niech sobie do sądu po widzenia idzie o!