Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aga niezła podróż mały bosze czas na własne kółka
a my się pochorowaliśmy mały zagilony i zakaszlony a na leki wydałam tyle co na jego kurtkę dziadowałam :-(
jamis zdrówka dla małego! mnie też cos trzyma od dłuższego czasu i nawet nie mam jak wyzdrowieć, bo przecież na L4 nie pójdę, bo premię zabiorą, a wolnego to mam tyle co kot napłakał. Ale juz niedługo
Mój pysiek w sobote miał urodziny, w niedzielę był tort. Przyjechał chrzestny z rodziną i jeszcze druga moja ciotka. Dziadków drugich nie było, bo pracują, a ojciec zapił i dopiero wieczorem się zjawił. jednym słowem olewka... Nie za bardzo dałam rade coś szykować więc chyba w ten weekend zrobie mu porządnego torta i postawię świeczkę, zeby chociaż do zdjęcia było
aga ostatni dzien wolny,wkoncu nie odpuszcze tego co mi sie zalezy, do paitku mam sie dowiedziec co dalej, dzis bylam paniz up przepomniec ze miala tam dzwonic...