reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Hihi,Majuś,ja podejrzewam,że u Nas będzie tak samo! :-D Ale te spodenki są tak śliczne... Nie mogłam się oprzeć. :sorry2: :-D :zawstydzona/y:
Kurcze,a te buciki piszczą,jak się je naciska! :szok: Ciekawe,co na to powie Zuzia. :-p :-D
Karolek ma super minkę na tym środkowym zdjęciu! :-)

Ja tez tak mam,jak znajde jakis super ciuszek to tak samo nie moge sie oprzec zeby nie kupic:-)
Minka faktycznie wyszla mu super:-D,ale dzis byl na mnie zly bo bylismy u fryzjera,a dla niego to koszmar dla mnie zreszta tez.Jak slyszy maszynkie to koniec niczym sie go nieprzekupi.Dobrze ze moja kuzynka go obcina bo jak bym poszla do salonu fryzjerskiego to bym sie za niego wstydu najadla.

Majuś,aj tam wstydu - to tylko dziecko,które nie rozumie,dlaczego mu robią taką "krzywdę". :-p ;-) Dobrze,że ja nie muszę tego przechodzić,uf! :-D

Zmykam już do wyrka - jestem zmęczona,bo i dziś głowa nie dawała mi spokoju. :-(

Dobrej nocki! ;-)

Potrafi narobic wrzasku:-),pewnie z czasem zmadrzeje ale jak narazie bedziemy sie meczyc.
Ja tez ide lulu,musze troche skrucic wieczorne siedzenie przy komputerze,bo rano jestem nieprzytomna.
Dobranoc i do juterka.

Basiu dziekuje ci bardzo,troche jestem madrzejsza teraz:sorry2:,i chyba rozumiem dlaczego ten lekarz zrobil taka mine jak zobaczyl Kacpra:confused:,poprostu one se bardzo duze,tylko ze wszyscy przedtem mowili ze to jest normalne:no:no nic w poniedzialek mamy sie zglosic do szpitala:-(zobaczymy co zadecyduja,w kazdym badz razie jeszcze raz ci dziekuje:tak:.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry