reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
WITAM :tak:

Hana a czemu to Ty masz się wyprowadzić ? niech on spada :angry:

Wiecie co dziewczyny przeslijcie mi troche tego zapalu do gotowania, bo cos nie mam natchnienia..

i ja poproszę :tak:

Hejka wszystkim.Ja wracam po nocy spedzonej w szpitalu:-(,pojechalismy wczoraj z malym na te ogolne badania(6 tyg)no i wyslala nas na oddzial bo bardzo duza zoltaczka:confused:,tam zrobili wszystkie badania i dzisiaj stwierdzili ze jest w normie:tak:ale co sie dziecko na meczylo to sie nameczylo:no:no ale zeby nie bylo zbyt pieknie to stwierzdzili ze Kacper ma wode w jadrach:baffled:i w poniedzialek idziemy spowrotem na oddzial:-(mam dosc,a wglowie mam jeden krzyk dzieci:no::no::no:.Na szczescie teraz zasnąl,wymeczony.
niunia zdrówka
moi trzej panowie mieli,maja wodniaczki
Kacper właśnie szykuje się do zabiegu :tak:
będzie dobrze głowa do góry :tak:

dziendoberek :)

ale naplodzilyscie postów!! jestem z was dumna.

melduje, ze jeszcze nie urodzilam, chociaz dzisiaj w poplochu pakowalismy torbe do szpitala... ale mi przeszlo...

zamiast na pojechac na porodowke pojechalam kupic sobie auto. alez sie ciesze :DDDD
torba spakowana , samochód kupiony to teraz czekanie ;-)

a wogóle czołem :blink:
dzieci już nad morzem i mam luzik :-Dprawie:-p

Ja się melduję,że żyję. :-p Wieczorem planuję wyjazd do Auchana,ale to,niestety,nie zależy tylko ode mnie,ale od tego,czy Zuzia zaśnie do 20. :sorry2: Jeśli zaśnie,to na BB zajrzę dopiero o 23,a jak nie zaśnie,to będę,jak pójdzie spać. :-p

Co tu taka cisza? My gramy w kurniku w mahjong, kurde jestem zła, bo tato pobił rekord 5 min 33 sek a ja nie schodze niżej 8min, ale na swoją obronnę mam to, że gra w to o wiele dłużej :-p:cool2:

witam się z wieczorka
jetem u rodzicow...potworna migrena troszke przechodzi i ja tez troszke juz do siebie choć nie jest łatwo bo ciągle ktoś mnie wzrusza, pociesza a ja bucze...

WITAM :tak:

Hana a czemu to Ty masz się wyprowadzić ? niech on spada :angry:
basiu - mieszkamy w domu, ktorego wlascicielami są jego rodzice----dzis tesciowa byla z nim rozmawiać i powiedziala mu ze nie ma prawa "wyrzucać " jej wnuków i mnie z czegoś co nie jest jego i ze jak ma problem to sam ma się wynieść...

pozdrawiam

Kacper właśnie szykuje się do zabiegu -Basaia napisz mi cos wiecej na temat tych wodniaczkow,bo ja tu w tej irlandii to za bardzo nie rozumiem tego medycznego jezyka,i niewiem wogule na co sie szykowac,:-(

witam się z wieczorka
jetem u rodzicow...potworna migrena troszke przechodzi i ja tez troszke juz do siebie choć nie jest łatwo bo ciągle ktoś mnie wzrusza, pociesza a ja bucze...

basiu - mieszkamy w domu, ktorego wlascicielami są jego rodzice----dzis tesciowa byla z nim rozmawiać i powiedziala mu ze nie ma prawa "wyrzucać " jej wnuków i mnie z czegoś co nie jest jego i ze jak ma problem to sam ma się wynieść...

pozdrawiam

mądra kobieta :happy2:
tak trzytmajcie
myślał że to tak łatwo będzie i bez problemów i bez pogadanek
nie ma tak lekko

Kacper właśnie szykuje się do zabiegu -Basaia napisz mi cos wiecej na temat tych wodniaczkow,bo ja tu w tej irlandii to za bardzo nie rozumiem tego medycznego jezyka,i niewiem wogule na co sie szykowac,:-(

mój Bartek miał zabieg jak miał dwa tygodnie , bo powiększyło się dość znacznie
Kacper skończył w kwietniu 3 latka i dopiero teraz usuwamy
Kuba też ma , ale że narazie nie jest to zbyt duże to czekamy może się wchłonie samo, a jak nie to tez pewnie usuniemy po 3 urodzinach

reklama
Dobry wieczór. :-) Powróciłam z tego okropnego Auchana. :wściekła/y: :-p :tak:
Kilka rzeczy na wyjazd dokupionych. :-) :tak:
Zuzia wzbogaciła się o nowe sandałko-japonki,które to mają robić niby za paputki :-p i króciutkie spodenki - białe bojówkowe. :-D :-D :-D No i w nowe śliniaki. :cool2: Tylko,kurcze,nigdzie w ZG nie mogę znaleźć płaszczyka przeciwdeszczowego! :wściekła/y: :-( :-( :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry