Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
WITAMpuk puk

Wiecie co dziewczyny przeslijcie mi troche tego zapalu do gotowania, bo cos nie mam natchnienia..

niunia zdrówkaHejka wszystkim.Ja wracam po nocy spedzonej w szpitalu:-(,pojechalismy wczoraj z malym na te ogolne badania(6 tyg)no i wyslala nas na oddzial bo bardzo duza zoltaczka,tam zrobili wszystkie badania i dzisiaj stwierdzili ze jest w normie
ale co sie dziecko na meczylo to sie nameczylo
no ale zeby nie bylo zbyt pieknie to stwierzdzili ze Kacper ma wode w jadrach
i w poniedzialek idziemy spowrotem na oddzial:-(mam dosc,a wglowie mam jeden krzyk dzieci
.Na szczescie teraz zasnąl,wymeczony.

torba spakowana , samochód kupiony to teraz czekanie ;-)dziendoberek
ale naplodzilyscie postów!! jestem z was dumna.
melduje, ze jeszcze nie urodzilam, chociaz dzisiaj w poplochu pakowalismy torbe do szpitala... ale mi przeszlo...
zamiast na pojechac na porodowke pojechalam kupic sobie auto. alez sie cieszeDDD

prawie
basiu - mieszkamy w domu, ktorego wlascicielami są jego rodzice----dzis tesciowa byla z nim rozmawiać i powiedziala mu ze nie ma prawa "wyrzucać " jej wnuków i mnie z czegoś co nie jest jego i ze jak ma problem to sam ma się wynieść...WITAM
Hana a czemu to Ty masz się wyprowadzić ? niech on spada![]()
witam się z wieczorka
jetem u rodzicow...potworna migrena troszke przechodzi i ja tez troszke juz do siebie choć nie jest łatwo bo ciągle ktoś mnie wzrusza, pociesza a ja bucze...
basiu - mieszkamy w domu, ktorego wlascicielami są jego rodzice----dzis tesciowa byla z nim rozmawiać i powiedziala mu ze nie ma prawa "wyrzucać " jej wnuków i mnie z czegoś co nie jest jego i ze jak ma problem to sam ma się wynieść...
pozdrawiam
moi trzej panowie mieli,maja wodniaczki
Kacper właśnie szykuje się do zabiegu -Basaia napisz mi cos wiecej na temat tych wodniaczkow,bo ja tu w tej irlandii to za bardzo nie rozumiem tego medycznego jezyka,i niewiem wogule na co sie szykowac,:-(

i króciutkie spodenki - białe bojówkowe.
No i w nowe śliniaki.
Tylko,kurcze,nigdzie w ZG nie mogę znaleźć płaszczyka przeciwdeszczowego!
:-( :-( :-(