reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

mamo Julci te smakowe, prawda? Moi takie jedzą raz dziennie jak zasypiają po 11.

Ollka miłego spacerowania.
A te moje knedle wyszły całkiem, całkiem jak na pierwszy raz. Dzieciaki w sumie zjadły 6, więc jestem zadowolona, troszkę tylko były za grube, ale w smaku ok.:-)

reklama
No to super,że ci wyszły.U mnie gary pozmywane po obiedzie.Mamuśka i dzieciaki najedzone.Tatusiowi obiadek trzeba zanieśc na budowe...Jeżeli chodzi o te kaszki to smakowe- najbardziej lubi kasze manną albo STRUCATELLA

Hejka wszystkim.Ja wracam po nocy spedzonej w szpitalu:-(,pojechalismy wczoraj z malym na te ogolne badania(6 tyg)no i wyslala nas na oddzial bo bardzo duza zoltaczka:confused:,tam zrobili wszystkie badania i dzisiaj stwierdzili ze jest w normie:tak:ale co sie dziecko na meczylo to sie nameczylo:no:no ale zeby nie bylo zbyt pieknie to stwierzdzili ze Kacper ma wode w jadrach:baffled:i w poniedzialek idziemy spowrotem na oddzial:-(mam dosc,a wglowie mam jeden krzyk dzieci:no::no::no:.Na szczescie teraz zasnąl,wymeczony.

Czytalam blog Julci,i teraz moge powiedziec ze to jest jedna z najgorszych rzeczy jaka moze przydarzyc sie rodzicom,patrzec na cierpienie dziecka:no:,niewiem jak ja to wszystko przezyje jeszcze raz,na sama mysl o tych iglach robi sie slabo
:-(

niunia12a ja też mam szpitale za sobą. Amelia miała operację serduszka w pździerniku 2007. Współczuję Ci bardzo, ale musisz mieć siły. Dasz radę. Nie martw się!:happy2:

Pewnie ze dam rade,wkoncu moj maly chlopiec jest taki silny i nawet sie tak bardzo nie boi,to przeciesz ja sie nie poddam bo potem mi powie:cool2:...ide sie polozyc bo mam wymieszane:-(wpadne wieczorkiem;-)dzieki dziewczyny:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry