reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

bo do wczoraj glowe mi chce rozwalic zadne tabletki mi nie pomagaja.
czesc maja - ja mam czesto migreny i jedyne co mi pomaga to eferalgan z codeiną---tylko ze to na recepte bo niby narkotyczne(kodeina) ale w jednej aptece sprzedaja mi bez--- hehe czasami fajnie mnie po nich sieknie:sorry2:

ja to bym chciala zeby moj maly byl juz ciut starszy i rozumniejszy bo wyjscie do sklepu teraz jest dość trudne bo tyle towaru wokolo:-D i wszysko KA KA KA DA:-)

a zapal do gotowania--- po latach ma się wrazenie ze wszystko się juz ugotowalo---mnie troszke już minął:sorry2:

dobra ide malego wyciągnać bo isę obudzil choc jeszcze cicho siedzi:confused:

reklama
Dzieki dziewczyny za rady dotyczace tabletek,jakes napewno wypruboje,pewnie ta pogoda tak paskudnie na mnie dziala,i jakos musze to zniesc.
Mi by tez sie przydalo troche zapalu do gotowania,ostatnio cos mnie opuscila wenna do gotowania.

Mamuska bo julka jest juz duza.
Moja na sapaica jzu nie wygalda.

A wogole dzis przy okazji zakupow kupilam jej mleko modyfikowany candy, i wypila pol butelki.
Co mnie zaskoczylo bo normalnie mleka sie nie rusza...

Ola ale mimo wszystko przydałoby mi się troche spokoju...Justyna wszystkie bałyśmy się tego,że dzieci przestaną spac.U ciebie jest dwójka więc będą się z sobą bawiły.Julka troche się nudzi bo wszyscy w domu dorośli...

Justyna ja tez sie ciesze,mam nadzieje ze wypije tego wiecej.

Mamuska ja wiem ze lepeij jak dziecko spi w dzien, zawsze mozna spokojnie wsyztko zrobic,a czasme troche odpoczac.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry