reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
I ja mowie dzien dobry:-),narazie tylko na chwilke bo musze z malym troche pogadac :-D,potem lecimy na miasto zrobic staremu zaopatrzenie na weekend bo wyjezdza na trzy dni :-):-):-)ale odpoczne:cool2::tak:.Mam nadzieje ze nadrobicie troche to pisanie:sorry2:.Czesc J@god@:-)Czesc Mamuska:-)

I ja jestem
male siedziac kolo lozka
ogladaja sezamkowa ulice i zajadaja mambe
a ja lece sciognac firanki i namoczyc
nawet bylam juz na zakupach
a pozniej ide malej kupic buciki do przedszkola

Jagoda gdzie byliscie??

U mnie w porządku - wczoraj lekko się pochorowałam u znajomych (mój żoładek dziwnie zareagował na marokańskie żarcie) i generalnie jest git.

Mała - szaleje i bawi się na całego. Nie może się też doczekać na wakacje z dziadkami. Wyjeżdża w środę - trochę odpoczniemy / stęsknimy się - będzie fajnie. Do tego zaczyna łobuzować

czesc dziewczyny!

czechow fajnie, że Gabrysia wyjeżdżza do dziadków. Jak bliźniaki będą większę to też tak pokombinuję :P
Marzy mi się powiem Wam szczerze taki weekendzik bez nich :-p

J@god@
mam nadzieje, że odpoczeliście. Jak tam Krystian?

niunia12a może się za Starym stęsknisz :-p:tak:

czesc Aga82, mamo Julci

Miłego dnia!

dzien dobry a my juz po wizycie wprzychodni.
oliwie w nocy rozlozyla goraczka,nad ranem znow miala,a teraz narazie jest ok.
a anjlepsze jest to ze mialysmy dzis isc na szczepienie...

reklama
czesc dziewczyny!

czechow fajnie, że Gabrysia wyjeżdżza do dziadków. Jak bliźniaki będą większę to też tak pokombinuję :P
Marzy mi się powiem Wam szczerze taki weekendzik bez nich :-p

J@god@ mam nadzieje, że odpoczeliście. Jak tam Krystian?

niunia12a może się za Starym stęsknisz :-p:tak:

czesc Aga82, mamo Julci

Miłego dnia!

Wiesz co - w zeszłym roku też tak zrobiliśmy - mała była zachwycona - nie chciała wracać.

czechow fajnie masz, Gabi odpoicznie z dziadkami,a na ile jada??

czesc j@god@, moze teraz czesciej bedziesz do nas zagladac:)

Jadą na 2 tygodnie nad morze - w zeszłym roku też byli w tamtym miejscu - mała, spokojna wiocha - do morza idzie się przez las. Strasznie się cieszę bo trochę uporządkuje jej rzeczy i odpocznę od niej. (wiem paskudna jestem)..

P.S. W sobotę wymieniamy u niej meble i mam mały dylemat - nie mam co zrobić ze starymi meblami (komoda, narożny regał, stolik nocny i dywanik) - chętnie się tego pozbędę - za darmochę - jedynie trzeba samemu przewieźć - nie ma ktoś znajomego kto by chciał??

Cześć Jagódko

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry