reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
mamuska aj musialam troche posprztac bo ostatnio ciagle jestem na dworze z oliwka abalkagan samsie robi...
i nie chce sie sam posprztac.
ja dla oliwi mam obadek z wczoraj, a tacie zrobie golonko i mam spokoj.
mala wlasnie zasnela, zmeczyla sie na dworze:))
ja sobie siedze z kawusia i zastanawiam sie czy ktos tu jeszcze jest....??

Witam wszystkich,ostatnio mam wrarzenie ze moja doba sie skrucila,nie mam nawet czasu zeby spojrzec na BB,moze to ta pogoda lato jest u nas tak krutkie to chce zeby Karol byl jak najdluzej na podwurku:-).Przy okazji sie opale:-),bo bylam blada jak papier:-D.Pozdrawiam was dziewczyny:-):-):-):-),i mam nadzieje ze pojawie sie wieczorkiem

czesc majus:)
ja juz sie fajnie opalilam, lubie taka pogode, anajbardziej to ze nie musze dalekoi zoliwka chodzic...
teraz mala spi, a poznej jak juz nie bedzie tak cieplo to moze ja wezne na hustawki, dawno nie bylysmy

Hej Olka ja za pierwszym razem przedobrzylam ze sloncem i sie spieklam na czerwono:-),teraz dawkuje sobie slonce z umiarem:-):-).Karolek teraz tez spi,ale po poludniu nigdzie sobie dzis nie pujdziemy bo teoretycznie tatus ma przyjechac(chociaz watpie w to ze sie pojawi)ale czekac bede w poruwnaniu do niego stosuje sie do wyrokow sadowych.

Ostatni raz byl 24 lutego08r,a sral sie na sprawie o dwa dni w tygodniu,bo ja chcialam jeden dzien,ale on stwierdzil ze to zamalo zgodzilam sie bo sobie pomyslalam ze moze faktycznie sie zmienil.A teraz sam sobie tym wszystkim zaszkodzil,bo ciezko mu bedzie sie z jego zachowania na sprawie o ograniczenie wladzy wytlumaczyc.Przyznam ze to czekanie jest wkurzajace zima to jeszcze ujdzie bo i tak przewarznie jestesmy w domu ale latem przy takiej pogodzie ciezko Karola utrzymac w domku:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry