reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

no to fajniutki temat rozpoczęłam nocnikowanie :-p ale można gadać i gadać.

ja byłam w sklepie jak Mali zasypiali, leciałam jakbym miała motorek w d :-p
Niestety Oliwier nie śpi, poniewaz stawiają rusztowanie w naszym bloku i właśnie postanowili teraz wiercić etc a ze Oliwier panicznie boi się takich ostrych dźwięków już mamy po spaniu. Siedzi obok mnie na łóżku i teraz wymyśla, bo chce zejść a ja ciągle mu powtarzam, że ma spac...oj ja naiwna :tak:

reklama
Powodzenia Ola.mam nadzieje,że ci się uda.Acha wiesz ja jeszcze stosowałam majtki z Haggisa.Fajna sprawa mają kolorowe rysunki i jak dziecko je zsika one znikają też nam pomagały w uczeniu na nocnik

Powodzenia Ola.mam nadzieje,że ci się uda.Acha wiesz ja jeszcze stosowałam majtki z Haggisa.Fajna sprawa mają kolorowe rysunki i jak dziecko je zsika one znikają też nam pomagały w uczeniu na nocnik
nie widzialam takich..
ale dzis musze skoczyc do sklepu to sprawdze
a ile kosztuja??

justyna Oliwier jest grzeczy i pewnie za niedlugo pojdzie spac

no to fajniutki temat rozpoczęłam nocnikowanie :-p ale można gadać i gadać.

ja byłam w sklepie jak Mali zasypiali, leciałam jakbym miała motorek w d :-p
Niestety Oliwier nie śpi, poniewaz stawiają rusztowanie w naszym bloku i właśnie postanowili teraz wiercić etc a ze Oliwier panicznie boi się takich ostrych dźwięków już mamy po spaniu. Siedzi obok mnie na łóżku i teraz wymyśla, bo chce zejść a ja ciągle mu powtarzam, że ma spac...oj ja naiwna :tak:

Na wiosnę wymieniali podest na dachu i niemalże zawsze kiedy mała miała iść spać to oni zaczynali wiercić - kiedyś otworzyłam okno i poprosiłam grzecznie by zrobili sobie przerwę (zaproponowałam że zrobię im kawę nawet) - poskutkowało. Od tamtego czasu zawsze koło 12.00 robili sobie przerwę by mała mogła spokojnie zasnąć i spać przez godzinę.

Spróbuj pogadać - ładnie się uśmiechnij - może coś wykombinujesz??

może coś wykombinuję...
U mnie jest taki kłopot, ze zaniosłabym go teraz do łóżeczka żeby spał, bo już nic nie robią na tym rusztowaniu, ale nie chce by Amelie obudził, niech ona chociaż będzie wyspana!

Co robicie dziś na obiad? Ja rybkę, ale mam lenia dzisiaj nieprzeciętnego nie tylko na gotowanie...

Ola o ile dobrze pamiętam co coś koło 25 zł za 16 czy 14 szt.Zakładasz je jak majtki tak smo ściągasz.Po każdym zsikaniu obrazek blednie...aż gdy jest pełna całkiem znika.Fajna sprawa

Ola o ile dobrze pamiętam co coś koło 25 zł za 16 czy 14 szt.Zakładasz je jak majtki tak smo ściągasz.Po każdym zsikaniu obrazek blednie...aż gdy jest pełna całkiem znika.Fajna sprawa
aha, to my kupowalysmy zpampersa takie majtki, ale tam nci nie znikalo.
dzis zobacze jak u nas beda to kupie. a ajk nie to musze sie wybrac na zakupy do wiekszego sklepu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry