Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ollka, a nie mowilam, masz jeden, chcesz drugi, masz dwa, chcesz trzeci
podobno w stanach sztuka tatuowania osiagnela swoje apogeum i jesli sie takie zainteresowanie utrzyma, to za 20 lat bedzie wiecej ludzi "naznaczonych" niz tych bez tatuazy.
ja myslalam o wytatuowaniu sobie daty i godziny narodzin Fąfla na wewnetrznej stronie nadgarstka, ale sie pewnie nie skusze. lubie tatuzaze, ktore sa dla wybranych, a nadgarstek jest dla wszystkich.... no chyba, ze zaczne nosic ogromne zegarki i inne takie.

\
Ja kolczyki mam po dwa w uszach,jeden w pępku i jeden w języku.;-)
to koniecznie wklej zdjatko jak juz zrobiszja tez myslalam o czyms zwiazanym z oli, a szczegolnie nad jakims napisem gotykiem, tylko ten napis musi byc bardzo przemyslany)
ale decyzja nei podjeta, chociaz anjesien, kto wiem, chyba sobie ten trzeciw koncu zrobie...
nosi mnie z tym odkad urodzila sie Oliwia![]()
a wiesz juz co?ja własnie mam w planach tatuaż na kostce, tylko jakoś ciężko się zebrac, bo nie ma kiedy...ale znajde czas;-)
pierwsza byla rózyczka na ramieniu, na poczatku byla wmaire mala, ale za jakis czas zachcialo mi sie dorobic do niej kolceOlcia,a gdzie i jakie masz dwa poprzednie tatuaże? :-)
Ja kolczyki mam po dwa w uszach,jeden w pępku i jeden w języku.;-)
a wiesz juz co?