reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
mi sie wydaje,ze mozna jesc
bo to przeciez warzywo
chyba nie ciezko ztrawne
jesc nie mozna wtedy pikatnych,tlustych rzeczy
no i wzdymajacych, a kukurydza do takich chyba nalezy.... wyjdzie w praniu...

a teraz pytanie z innej beczki. czy wasze brzuszki wrocily do stanu wyjsciowego? ja sie boje, ze mi ta cala skora rozciagnieta zostanie.

no i wzdymajacych, a kukurydza do takich chyba nalezy.... wyjdzie w praniu...

a teraz pytanie z innej beczki. czy wasze brzuszki wrocily do stanu wyjsciowego? ja sie boje, ze mi ta cala skora rozciagnieta zostanie.

m\wiesz wszytko zalezy od tego ile przytyjesz i w jakim tempie bedziesz wracac do wagi po porodzie.

ja niekarmilam oliwi i normalnie jeszcze mi barkujue pare kilo do wagi sprzed ciazy, ale jakos nie moge sie za to wziac, diete koncze szybciej niz zaczynam...

ja to najbardziej zastanawialam sie jak bedzie wygladal moj tatuaz.... mam na obkolo pepka i nie ma nim sladu rozciagniec z czasow ciazy:)

Ostatnia edycja:
ja to najbardziej zastanawialam sie jak bedzie wygladal moj tatuaz.... mam na obkolo pepka i nie ma nim sladu rozciagniec z czasow ciazy:)

ja mam na podbrzuszu i tez sie zastanawiam co z niego zostanie. tym bardziej, ze grozi mi cc. najwyzej zrobie sobie cover, albo usune to co zostanie. tyle, ze tatuazem sie akurat nie przejmuje.
widzialam ostatnio pare pociazowych brzuchow i jakos mnie to optymizmem nie napawalo - skora rozciagnieta, z rozstepami. przy czym byly to juz takie conajmniej roczne brzuchy.
z tluszczykiem sobie mozna poradzic, ale co z rozciagnieta skora?

tafojka, ja uwielbiam placki ziemniaczane... probujemy? :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry