reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
ja sie z moim dzieckiem umowilam, ze urodzi sie w terminie. tylko sie nie dogadalismy kiedy ten termin :)
mamo wrzucisz zdjecia twojej lazienki nowej? bo mnie to od dawna ciekawi.... mniej wiecej od opisu prysznica:)

cześć wszystkim, ja dzisiaj lęcę na zakupy (trza coś w końcu pomyśleć o sobie). Jest strasznie dużo promocji, nie byłabym sobą gdym czegoś nie zakupiła :-)

Jasne,że wrzuce tylko jak mi wszystko zamontują.Wczoraj był facet i miał montowqac,ale okazało się,że musze jeszcze dokupic czujnik do puieca centralnego.Dzisiaj ma przyjśc i montowac kabine.Dla mnie to czarna magia- tyle tam rurek i kabli.Kabine już opisywałam ale dla przypomnienia...kabina praktycznie w całości z sauną,radiem,masażerem stóp i ntryskami masażującymi- cholera zaszalałam z nią troche...ale mam nadzieje,że warto było.Okaże się w użyciu.Mam nadzieje,że w poniedziałek wszystko będzie w łazience skończone na cacay...Kuchnia też już prawie opłytkowana.W poniedzialek ewentualnie we wtorek montaż mebli kuchennych się zacznie..

Dzien dobry mamuski:-)
Ja od wczoraj z ogromnym bolem gardla,bylem bym tylko mojego chlopca nie zarazila:no:
My z D.tez jedziemy cos kupic bo w lodowce puuuuuuusto:sorry2:.
Milej soboty zycze:rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry