Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja sie z moim dzieckiem umowilam, ze urodzi sie w terminie. tylko sie nie dogadalismy kiedy ten termin
mamo wrzucisz zdjecia twojej lazienki nowej? bo mnie to od dawna ciekawi.... mniej wiecej od opisu prysznica
cześć wszystkim, ja dzisiaj lęcę na zakupy (trza coś w końcu pomyśleć o sobie). Jest strasznie dużo promocji, nie byłabym sobą gdym czegoś nie zakupiła :-)
Jasne,że wrzuce tylko jak mi wszystko zamontują.Wczoraj był facet i miał montowqac,ale okazało się,że musze jeszcze dokupic czujnik do puieca centralnego.Dzisiaj ma przyjśc i montowac kabine.Dla mnie to czarna magia- tyle tam rurek i kabli.Kabine już opisywałam ale dla przypomnienia...kabina praktycznie w całości z sauną,radiem,masażerem stóp i ntryskami masażującymi- cholera zaszalałam z nią troche...ale mam nadzieje,że warto byłkaże się w użyciu.Mam nadzieje,że w poniedziałek wszystko będzie w łazience skończone na cacay...Kuchnia też już prawie opłytkowana.W poniedzialek ewentualnie we wtorek montaż mebli kuchennych się zacznie..
Dzien dobry mamuski:-)
Ja od wczoraj z ogromnym bolem gardla,bylem bym tylko mojego chlopca nie zarazila
My z D.tez jedziemy cos kupic bo w lodowce puuuuuuusto.
Milej soboty zycze