reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
agutka to czekamy na jakies foteczki:))

super ze tak pogoda dopisala.

Jak mi się uda je ogarnąć,to coś wstawię. :tak: :-)

agutka, ty przed wyjazdem bylas juz mocno opalona. a teraz to pewnie wygladasz jak Naomi C.

Ja się tam nie opalałam jako - tako - nie miałam kiedy - trzeba było biegać za i z Zuzią,hehehe. :-D :-p

A tymczasem zmykam do wyrka. :tak:

Dobranoc i do jutra! :-)

Agus to niezly arsenal pamiatek Zuzia przywiozla :-):-)
Dori moze on zmadrzeje jak Fafelek przyjdzie na swiat.Chociaz u mnie sytuacja byla odwrotna.gdzie bym nie poszla czy do gina czy na usg moj eks wszedzie byl ze mna,przy porodzie tez byl.A pozniej mu szajba strzelila do glowy i wszystko mu sie odwidzialo.Tego nigdy sie nie dowiemy co faceci maja w glowach.
niektorzy maja siano :D
jak nie zmadrzeje to jego strata. dla mnie i dla Fąfla zadna strata, bo lepiej zeby go wcale nie bylo, niz mialby nam zycie zatruwać. czas pokaze.

to, ze my nie trafilysmy na porządnych facetow, to nie znaczy, ze takich nie ma....
a prawda jest taka, ze to jest zawsze zlozone zjawisko. ciekawych rzeczy dowiedzialybysmy sie, gdyby to oni siedzieli na podobnym forum.

to ja tez dobranoc.
jakos bede musiala sie pogodzic z tym, ze nie urodzilam "olimpijczyka"
z drugiej strony to nie byl wcale taki dobry dzien .... katastrofa kolejowa, Gruzja.
Fąfliś ma swoj plan i to on pewnie wie lepiej. w koncu to nasze dzieci o wszystkim decydują :) doslownie o wszystkim :)

No jasne ze nie kazdy facet to dupek:tak:,znam wielu porzadnych,ktozy dbaja o zony ,dzieci itd.Ale gdyby nie oni to bysmy nie mieli takich kochanych skarbow.
Dori masz racje jesli ma byc takim ojcem jak sie teraz zachowuje,to lepiej jak go wcale nie bedzie.Drastyczne ale prawdziwe.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry