reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

to nie jest tak, ze non stop jest dramat. chodzi o to, ze mi to wyglada na to, ze im blizej porodu tym w wieksza on wpada panike. byl czas sie przyzwyczaic, ze to dziecko sie urodzi, prawda?
w kazdym razie bylam juz zmeczona jego zachowaniem i w poniedzialek kazalam mu sie wyprowadzic. moze wrocic, jak ja sie wyprowadze do siebie. ale sie przewija codziennie. czyli ani woz ani przewoz

reklama
fakt to trudna sytuacja.
powiem ci szczerze ze u nas tez w czasie ciazy zaczelo sie psuc, po urodzeniu niby bylo lepiej,ale tylko na chwile...
jednak wkoncu mialam dosyc i odeszlam...

Oleńko,wypoczęte i opalone. :-D :tak: Nie tak bardzo,jakbym chciała,no,ale.... mi zawsze jest mało. :sorry2: :-D :zawstydzona/y: ;-)
Zuzia podróż zniosła tam i spowrotem super dzielnie - prawie 6h w jedną stronę PKS`em. :-D :tak: A ja tak panikowałam. :sorry2: Morzem była zachwycona i tak,jak rok temu - piszczała z radości na jego widok,że hej! :-D :-D :-D
Rano szłyśmy na spacerek,wracałyśmy na 2gie śniadanko,później spanko,obiadek,plaża,podwieczorek,kolejny spacerek,kolacyjka i spanie. :-) I tak codziennie,hihi. :-D Byliśmy na małej wycieczce w Świnoujściu,u żubrów... :-) Fajowo było - szkoda tylko,że te 10 dni tak szybko uciekło... :-(
Zuzinka,oczywiście,wzbogaciła się o kilka rzeczy,a ja o ani jedną. :baffled: :sorry2: :-D :-p Migające buciki, ręcznik z autami :-D ,który w połowie ma kapturek (to się,chyba,nazywa ponczo), nowe ogrooooomne kwadratowe kółko :-p do pływania, kolczyki z okazji zbliżających się Jej imieninek :-D, wiatraczek z autem :-D :-p, chorągiewkę, Mychę Mickey :-D :-p,nowe auta, plecaczek z laleczką ahhhhhh i jeszcze różne inne rzeczy,które ledwo wepchnęłam do torby. :sorry2: :-D :zawstydzona/y:
I tak w ogóle pomyślałam,że gdyby nie Zuzia,to bym omijała Międzyzdroje mega łukiem... :zawstydzona/y:

Cześć
Dori - haczyku! :-p :cool2: ;-)

dobry wieczor kobietki:-)moj skarbek wreszcie zasnął ale jeszcze mial ataki strachu:-(mam nadzieje ze nocka bedzie spokojna:confused:.
Dori ja tez uwarzam ze powinnas zadecydowac czy chcesz zeby on byl przy tobie podczas porodu bo skoro nie mozecie sie dogadac na codzien to chyba ten itymny moment raczej wam nie pomoze a jak bedzie mu zalezalo to dziecko bedzie wital zaraz po porodzie.
Agutka jaktam kochana po wakacjach?Jak Zuzia sie miewa pewnie wracac nie chciala:confused:

Ollka zdjęcie w podpisie cudo :-) Oliwka bardzo wyrosła, taka dziewczynka się zrobiła, już nie takie bobo.

Dori a ja mam wrażenie, że mimo tego wszystkiego co piszesz, liczysz bardzo, że ojciec fąfelka się zmieni i będzie wspaniałym ojcem i partnerem.
Sama musisz ocenić, na ile to Twoje życzenia a na ile istnieje jakaś szansa.

A ja dziś padnięta jestem już. Pooglądałam spodenki dresowe na allegro, ostatnio kupiłam ale za długie jeszcze, a takich akurat to ma więcej nie dresowych.
Do przedszkola najlepsze dresowe, w tej chwili ma 3 pary pasujących, nie wiem czy to wystarczy :confused:. Jedne na pewno trzeba będzie dać jako rezerwowe.

Na allegro znalazłam najpierw po 14zł + koszty przesyłki, ale rozmiarówka taka, że 104 za małe a 110 za duże :szok:.
Znalazłam drugie po 18zł, ale 104 za małe, 110 za małe, 116 akurat takie same rozmiarowo jak to 104 co teraz nosi ale cena już droższa 20zł + koszty przesyłki.
W 5-10-15 kupiłam 110 rozmiar za 11,50zł :sorry2:, tylko są jeszcze ok 3-4 cm za długie, żaluję że nie popatrzyłam czy nie ma mniejszych, ale wydawało mi się, że ma tyle spodni, że bez sensu kupować takie tylko tylko.
U nas na targu patrzyłam, to zwykłe spodnie dresowe się od 24zł zaczynają :baffled:.
Nie wiem czy na zmianę to można jakieś nie na gumkę wpakować :confused:.

agutka super ze wakacje udane:)
a Zuzia to powinna miec dodatkowa torbe na te rzeczy:)
ale wiem ze kazda rzecz kupiona dziecku sprawia supe radosc:)

niunia witaj wieczorkeim:)

Agutka :-D:-D:-D my z wakacji wróciliśmy z plastikową kosiarką, rękawkami do pływania, 2 zestawami do piasku w tym jednym ze statkiem, ręcznikiem z kapturkiem z goofie, motocyklem, piórnikiem i masą książeczek do malowania :-D:-D:-D

reklama
jagoda masz racje Oliwka podrosla:)
a widac tos zczegolnie po ubranaich:)
a nie masz w poblizu Terranowy??
ja ostatnio bylam i na dzile dzieciecym sa super przeceny, koszulki nawet od 4zl, ja tam kupilam dwie pary spodni dresowych dla Oliwi ( nie miala juz nawet jednych) i za kazde dalam po 7 zl, wiec nie taki majatek

czesc majus:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry