reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Będą mieli 2 dni celibatu,więc muszą się teraz trochę sobą zająć,wiadoma sprawa. :cool2: Ahahaha. :-D :-p
Aguś,a co Ci nie pasuje w Twojej figurze? :szok: :sorry2:
mogloby byc na boczkach i na nogach troche mniej

ja tez do wyrka zmykac
trzeba wstac przytomnym

i jeszcze w nocy bede wstawala wysadzic Ole na nocnik
bo spi w majteczkach juz trzeci raz
troche powodzi bylo,ale jestem nieugieta probuje
weliminowac pieluche,bo juz duza pannica

DOBRANOC
MAJUS,AGUTKA,JAGODA,TAFOJKA (jak wroci)
jak kogos oninelan bardzo przepraszam zmykac BUZIACZKI:blink:

Promocja w rossmanie do 13.08 (czyli do środy) za 75zdjęć rozmiaru 10- 20zł i odbiór gratis w wybranym rossmanie.

Jeszcze nic nie wciągnęłam, na razie rozmrażam zamrażarkę :-p i poprasowałam

ekhm... widzę że tu się o mnie mówi :-)

chciałem powiedzieć tylko, że jak chcecie to wezmę na wycieczkę wszyskie dzieci. Proszę tylko do dzieci dołączyć liny do pętania i coś do kneblowania.

Teraz zarządzam spanie ;-) więc dobranoc wszystkim

P.S. Jeżeli chodzi o Rossmanna to polecam odwiedzać bo dużo rzeczy mają taniej (np. herbatki Hipp w dużej puszce są po 10 zł)

Jeszcze raz papa

ekhm... widzę że tu się o mnie mówi :-)

chciałem powiedzieć tylko, że jak chcecie to wezmę na wycieczkę wszyskie dzieci. Proszę tylko do dzieci dołączyć liny do pętania i coś do kneblowania.

Teraz zarządzam spanie ;-) więc dobranoc wszystkim

P.S. Jeżeli chodzi o Rossmanna to polecam odwiedzać bo dużo rzeczy mają taniej (np. herbatki Hipp w dużej puszce są po 10 zł)

Jeszcze raz papa

no ładnie liny, knebel - poskarżę Justynie :ninja2::-p

Rossmana odwiedzam bo mi 100m od domku wybudowali, ale herbatek już nie kupujemy - duży chłopak został na owocowe herbatki Herbapolu przestawiony :laugh2:. Owocowy sad i owoce leśne Herbapolu - polecam :tak: nie tylko dla dzieci ;-).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry