reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Tak właśnie doszłam do wniosku, że jestem nienormalna :no:.

Mam wolne, to zamiast odpoczywać z kieliszkiem winka w dłoni, brać dłuugie kąpiele w gęstej pianie i napawać się ciszą
to ja
sprzątam, myję, rozmrażam, piorę, prasuję...
i przez to nie śpię po nocach bo doba za krótka,

normalnie WARIATKA !!!

Zamrażarka 100 l., w pięć minut nie rozmarza. Pierwszy raz ją rozmrażałam, nie miałam pojęcia, że to tyle trwa. Najgorzej, że ona ciągle nie osiągnęła temperatury (jak wychodziłam do pracy to świeciła się kontrolka alarmowa) i nie wiem czy ona teraz tak długo będzie zamarzać z powrotem czy coś się zepsuło. No i kratki znowu do rana oszronione były.

Ostatnia edycja:
reklama
Witaj Jagódka,

Nie jedyna jesteś "inna" - ja w imię wolnej niedzieli uporządkowałam ciuchy, posprzątałam garaż i przesadziłam kwiaty. Jak zaczęłam o 10 tak skończyłam o 22.:dry::confused::nerd:

dzien dobry
j@god@ my juz tez pijemy te herbatki z herbapolu, u nas hipp juz jakis czas temu poszedl w odstawke.

a tak wogole to zaraz ide zoliwka na dwor, tata ma grype wiec musimy sie ewakuowac z domu:)

parosole nad paiskowinca juz sa, powiesze pranie i uciekamy.
miego dnia
odezwe sie pozniej

A ja się witam i zaraz uciekam,bo właśnie jestem w trakcie gotowania obiadku,póki moja Mama porwała mi Zuzię. :-D :-p

Widzę,że szykuje się jakieś spotkanko - fajowo... :-)

Tak właśnie doszłam do wniosku, że jestem nienormalna :no:.

Mam wolne, to zamiast odpoczywać z kieliszkiem winka w dłoni, brać dłuugie kąpiele w gęstej pianie i napawać się ciszą
to ja
sprzątam, myję, rozmrażam, piorę, prasuję...
i przez to nie śpię po nocach bo doba za krótka,

normalnie WARIATKA !!!

Hehehe,ja też tak często mam. :szok: :-p :-D

Zosia ma 7 miesiecy dzisiaj:tak:

7 buziaków dla 7mio miesięcznej Zosiuli! :-)

Dzwonię do niego co nawymyślałyście :-p:rofl2:

Hahaha,mówiłam,że mu naskarży? :-p :angry: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry