Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Olka skutecznie poslalas nam slonko bo sie rozpogodzilo,ale jest straszna duchota.haha, ja tez tak mam
jejku, dobrze ze u nas fajnie, amjus posylamy ci sloneczko;-)
Olka ktowie czy twoj ex jej nie zbajerowal zeby dopiero w przyszlym miesiadzu zajela wyplate.Albo jest jakas porabana zeby nie dostosowac sie do pismaw skrocie powiem ze chodzi o to ze ex pracuje w nowej firmie ( trzeciej w tymroku)
w lipcu komornik wyslal pismo o zajeciu wynagrodzenia a ksiegowa tego nie zrobila.
uznala ze zajmie dopiero nastepne wynagrodzenie...
.Ja jestem w podobnej sytuacji tylko ze przed rozwodem,a tatus Karola ma go gdzies.I tak jak ty pomimo tego ze jestem sama(bez faceta)to nie czuje sie samotnaNo wiec mam 26 lat, od maja jestem rozwódka, ale to akurat nie jest takie złe...mieszkamy sobie z Filipem sami, i bardzo nam to odpowiada przynajmniej mamy spokojny, bezpieczny dom. Filip spotyka sie regularnie ze swoim ojcem, chociaż nie jest mi łatwo, ale nie utrudniam mu tego, bo wiem, ze synkowi potrzebny jest kontakt z ojcem, a moje uprzedzenia do niego chowam w kieszeń kiedy widzę roześmianą buzię synka na widok ojca. Niby jesteśmy sami ale nie samotni, chciałabym od czasu do czasu porozmawiać z kimś w podobnej sytuacji...myslę że po prostu będę lepiej rozumieć problemy wasze a Wy moje...no i jakaś rada od czasu do czasu czy po prostu zwykłe gadu-gadu miedzy nami
![]()

pytalam i ksiegowa i prezesa firmy...Ola, oczywiscie masz rację i ja też tego nie rozumiem,
nie wiem dlaczego taką decyzję podjęła ?? a pytałaś? masz możliwość?
ehh też by mnie szlag trafił !