reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

agutka - fajnie jest za kimś tak teśknić - co? i mam nadzieję ze z zuzu juz lepiej - a skąd ten pawik - ze tak się spytam?

Ojjjj fajowo! :-D A jeszcze niedawno tak się zarzekałam,że nikogo Nam nie trzeba.. Że tak jest najlepiej! :-D :-p A teraz widzę,jak Zuzi i mi brakowało Mężczyzny obok... :sorry2: :zawstydzona/y:

Zuzia po pawiku od razu się uśmiechała. :sorry2: A wziął się pewnie stąd,bo Ona ma jeszcze trochę katarek,no i się nabiegała,z nosa zaczęło lecieć,pociągała nim,wszystko spłynęło do gardziołka,zaswędziało i chluuuust... :sorry2: :-(

no nie wiem skad.. :confused::-D:-D:-D

Jakby z własnego domu,hahahaha. :laugh2: :-p :-D

reklama
a tak w ogóle to mam wszystkie niedyspozycje dnia dzisiejszego;
- bolące plecy
- spadek biometru
- @ ktora raczyla przyjsc za szybko kiedy smacznie sobie spalam bez majtek:sorry2::crazy:

agutka- tak się probuję wczuć i przypomniec jakie są uczucia na początku i z jaką intensywnością wszystko się odbiera--- jak bardzo chce sie wyc i jak bardzo sie chce zeby ta osoba byla obok--- super - i zazdroszcze:tak: nic--- mi zostaje cieszyc się ze takie COŚ jeszcze istnieje--- więc jak najczęsciej mow tu o tym:happy:
czesc olcia:tak:

a tak w ogóle to mam wszystkie niedyspozycje dnia dzisiejszego;
- bolące plecy
- spadek biometru
- @ ktora raczyla przyjsc za szybko kiedy smacznie sobie spalam bez majtek:sorry2::crazy:

agutka- tak się probuję wczuć i przypomniec jakie są uczucia na początku i z jaką intensywnością wszystko się odbiera--- jak bardzo chce sie wyc i jak bardzo sie chce zeby ta osoba byla obok--- super - i zazdroszcze:tak: nic--- mi zostaje cieszyc się ze takie COŚ jeszcze istnieje--- więc jak najczęsciej mow tu o tym:happy:
czesc olcia:tak:

Będę o tym mówić,do czasu,aż mnie stąd nie pogonicie. :sorry2: :sorry2: :sorry2: :-p :laugh2:
A z tym @,to,
Hana,wybacz,ale się uśmiałam. :laugh2: :-p Wyobraziłam sobie Twoją minę rano,jak wstałaś bez tych majtek i zobaczyłaś tą CUDNĄ :-p czerwoną plamę na łóżku,hehehehe. :laugh2: :-p ;-) :-D

Puki co ja tez sie zarzekam ze dobrze mi samej,ale nigdy nic nie wiadomo co przyniesie nastepny dzien.

Dokładnie! Miłość przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie! :tak: :tak: :tak: :-D

czesc Hana:))

dziewczyny ja uciekam, pojawie sie weiczorem, ide zmla na sapcer poki nie padabo wlasnie wstala i demoluje mieszkanko:))

milego popoludnia.

Miłego spacerku,Oluś! Buziaki dla Olwici! :-) :blink:

A z tym @,to,Hana,wybacz,ale się uśmiałam. :laugh2: :-p Wyobraziłam sobie Twoją minę rano,jak wstałaś bez tych majtek i zobaczyłaś tą CUDNĄ :-p czerwoną plamę na łóżku,hehehehe. :laugh2: :-p ;-) :-D
agutka ja sie przebudzilam w nocy bo coś mi mokro sie robilo ale myslalam ze mi się sni:laugh2: więc sie jeszcze oporządzilam i wrócilam do łozia dalej lulac wiec nie bylo tak zle:laugh2:

reklama
agutka ja sie przebudzilam w nocy bo coś mi mokro sie robilo ale myslalam ze mi się sni:laugh2: więc sie jeszcze oporządzilam i wrócilam do łozia dalej lulac wiec nie bylo tak zle:laugh2:

Hehehehe,śni albo mąż się do Ciebie dobiera. :laugh2: :laugh2: :laugh2: O ludzie,jakie ja mam myśli! :szok: :sorry2: :laugh2: :-p :zawstydzona/y:

A teraz to już zmykam. :-) Zuzia pewnie zaraz wstanie,zje obiadek i zabierzemy się za ugaszczanie łóżka w pokoju! :-D
Ze spacerku dziś raczej nici :-(,bo jest strasznie zimno i zanosi się na deszcz. :angry:

Miłego popołudnia,Kobitki! :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry