reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Dobra,to i ja się w końcu witam! :-p

Wczoraj położyłam się z Zuzią po 21 i obydwie zasnęłyśmy i dopiero o 7 obudził mnie G. smskiem. :laugh2: Ło masakra,ale ze mnie śpioch. :-p :zawstydzona/y:

A dziś rano byliśmy we Trójkę w MOPSie i UM w Wydziale Zasiłków,więc wszystko na przyszłoroczne rodzinne mam załatwione,uf. :tak: :-)

W ogóle w MOPSie Zuzia mi zwymiotowała,masakra. :-( Taaaak dużo - całe śniadanko. :-( Pobiegała trochę,jak ja czekałam do kasy,zaczęła kaszleć i chluuuuust... :-( Ale ani nie płakała,ani nic. ;-) Teraz śpi od 12,a ja już zdążyłam SAMA :cool2: skręcić Jej łóżko,które właśnie dzisiaj do Nas przyszło! :-D :-D :-D

A z G. zobaczę się dopiero jutro popołudniu. :-( :-( :-( Teraz idzie na 15:30 do szkoły i jutro znowu - tym razem na rano. :-( Buuuuuuuu,już mi taaaak tęskno... :-( :-( :-( I jeszcze On pisze,że tak tęskni... Serducho mi pęka normalnie. :-(

Agutka czesc:))
jejku jak milo sie czyta twoje posty o G:))

ja papiery an rodzinne juz zlozylam.
a teraz dalej nei wiem co robic z zaliczka aleimntacyjna bo co jakis czas dosatje jakas kase.

Agutka czesc:))
jejku jak milo sie czyta twoje posty o G:))

ja papiery an rodzinne juz zlozylam.
a teraz dalej nei wiem co robic z zaliczka aleimntacyjna bo co jakis czas dosatje jakas kase.

Oleńko,ja papiery też złożyłam,tylko musiałam donieść jeszcze wyrok z pieczątką,że jest on prawomocny. :sorry2: ;-)

mmmmm - ale to miłe mieć za kim tęsknić.

:tak: :tak: :tak:

I miło jest wiedzieć,że ta Osoba czuje naprawdę to samo! :-D :tak: :tak: :tak:

czesc dziewczynki
natka - make up...czyzby zaraz m wracal z pracki?:laugh2:
tafi - znalam ten dowcip--haha az ooplulam monitor:laugh2:
agutka - fajnie jest za kimś tak teśknić - co? i mam nadzieję ze z zuzu juz lepiej - a skąd ten pawik - ze tak się spytam?
phantas - a Ty tak z robotki tutaj nadajesz--- haha nie poblokowali jesczze stronek?--- czajnik jak czajnik ale nie raz ziemniaczki tak gotowalam:sorry2:
czesc basienka--- spią jeszcze dzieciarki--- bloga taka cisza - u mnie tez:tak: jak tam humorek?
ja czekam na corcie az wroci ze szkolki--- jeszcze nawet jej dzis nie widzialam bo jak wychodzilam do pracy to ona jeszcze spala--- i jak sobie o tym pomyslalam będąc w pracy to az mi smutno się zrobilo:sorry2:
czesc czechow - jak rozmowa z szefem?

obiad obiad trzeba isc nastawić
będą waricje nt. wczorajszego dnia:rofl2:
papa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry