Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam,
Cara jak wy macie blisko i do przychodni i łatwo dostępnych pediatrów jak tak szybko Ci się udało lekarza załatwić, chiałabym tak mieć
.

). 
,więc dziś obiadek jest,jak znalazł!

AgutkaZG co tam u Was slychac? malo mnie tu ostatnio bo mala absorbuje a jak mam tylko chwilke wolnego to biegne cos zalatwiac... Jesien sie okropna zrobila brr....
Mam nadzieję,że i Ty sobie radzisz,no i,że w końcu będę mogła zobaczyć Twoją małą istotkę. :-) Czekam niecierpliwie na zdjątka!
:-):-) cieszymy się razem z Tobą![]()

Cześc mamuśki.Dawno mnie tu nie było,ale mam problem z komputerem.Dzisiaj jakoś się udało,ale nie wiem na jak długo
;-)Czesc kobietki:-)
Ja to raczej nie wesolo,dzisiaj ide z malym do lekarza odnosnie tego wodniaka,ale jak by tego bylo malo zaowarzylam ze on ma stulejke:-(moze ktoras juz miala z tym do czynienia.
Lece dopic kawe;-)
Powodzonka!Czesc kobietki:-)
Ja to raczej nie wesolo,dzisiaj ide z malym do lekarza odnosnie tego wodniaka,ale jak by tego bylo malo zaowarzylam ze on ma stulejke:-(moze ktoras juz miala z tym do czynienia.
Lece dopic kawe;-)

Witam się po cudnym wieczorze,nocy i poranku!![]()
![]()
![]()
![]()