reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

cara - dasz radę :-) może przyjemnie nie będzie ale na pewno wszystko pójdzie dobrze.

Wiecie - ostatnio przeczytałam że chamstwo się szerzy na tych wszystkich internetowych forach - trzeba uważać z kim się przystaje

reklama
OJ TAFOJKA ja matka 4 dzieci coś wiem o tym oj wiem
ale dla dobrego rodzica wszystko da się zorganizować nawet czas wolny :-p:tak:

AGUTKA miłego imprezowania :happy:

CARA zdrówka

CHAMSTWO CHAMSTWEM ALE PRAWDA I TAK PO NASZEJ STRONIE :-D

no Tafojka co dzisiaj pichcisz dla swojego ukochanego stadka ?

Ostatnia edycja:
Phantas ja tez to zaowazylam,neiciekawie sie robi,ach ci ludzie:no:

Tafojka zeby mi sie tak chcialo ciagle gotowac:sorry2:swietne zdjecie w podpisie,dwa goląbeczki;-)

Cara chyba ostra ta grypa jak antyboityki masz,zdrowka zycze;-)

Ja dzisiaj chyba rybkę sobie zrobię na obiadek albo grzybki w śmietanie.

a mówiłam Wam, że mi dzisiaj łóżko przywiozą?? - - mówiłam, mówiłam ale tak się cieszę że to
wciąż powtarzam.

ah dziękuje :-)
gdy się jest zakochanym to nawet na zdjęciach się fajnie wychodzi, bo ja z reguły na zdjeciach wychodze fatalnie ;-)

Maluchy maja rosół z cielęciną a Fiodor ma mięsko z makaronem i nadal myślę nad dodatkiem natomiast my nie jemy :-)
A tak poważnie to Tomek dzisiaj ma pracowite popołudnie, bo jedzie na wywiadówkę i do drugiej pracy więc wróci późno i obiadku nie chciał. Zje coś pewnie na szybko.
Ale coś Wam powiem. Wiecie jak ostatnio gdy byliśmy w Wadowicach, zachwalał Tomek wszystkim moje placki po węgiersku?!:zawstydzona/y::tak:
Normalnie mówił mojej mamie, ze jej konkurencja rośnie :-)
Byłam taka dumna a ja tak lubię mu gotować i patrzec na to jak mu smakuje :-):-):-);-)

Ja dzisiaj chyba rybkę sobie zrobię na obiadek albo grzybki w śmietanie.

a mówiłam Wam, że mi dzisiaj łóżko przywiozą?? - - mówiłam, mówiłam ale tak się cieszę że to
wciąż powtarzam.

oh, ciesze sie bardzo a pokażesz nam?
Pokaż, pokaż :-):-):-)

A my mamy w planach kupno mebli dla Maluchów, bo moja bratowa kupiła synkowi takie śliczne, że nam się bardzo spodobały. Fajnie, bo przy okazji nowych mebli pomalujemy im pokój :-p:tak:

reklama
Jestem znowu.Mam chwilke na pogaduszki.dawno z wami nie pisałam,ale jakos brak mi ostatnio czasu.Niunia ciesze się,że mielone smakowały...Obiad ugotowny,poprane posprzątane więc moge spokojnie napic się kawusi.U mnie dzisiaj zupa gulaszowa i kotlety ryżowe z sosem pieczarkowym.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry