reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
No i jestem w kropce!!
Od tygodnia bylo mowione ze ide do pracy, babcia caly czas mowila ze bedzie sie zajmowac malym (to 2godziny dziennie dopoki moja mam a nie wroci z pracy...)...
Ja jutro na pierwszy dzien ide i co?! Dzisiaj powiedziala ze ona sie nim zajmowac nie bedzie - czemu - bo nie ;-/...
Na gwalt teraz niani szukam...
Moja kumpela jest chetna ale musiala by dojezdzac tutaj, a to juz tez problem :-/... no i pytanie ile bedzie chciala za to...
Dzisiaj przyjdzie to z nia pogadam...

Zawsze ze wszystkim mam pod gorke :-/...Czy ja mam pecha czy jak

Dzień dobry

P. już pojechał do domku. Dzisiaj Oliwcia wstała dopiero o 8 ale do nas przyszła tak około 9.30 :-)
Oliwcia za chwilę jedzie na imieniny do Mateusza (lat 5) :-) - z moją siostrą, więc ja za chwilę drzemka :-):-)
Poza tym nic ciekawego. Wieczór miły :-D - wiadomo dlaczego. Weekend powoli się kończy, pogoda do d....

Jutro idę szczepić Oliwcie. Pewnie ciężką noc będę miała.

Cara - na pewno znajdziesz opiekunkę. A babcia jak to babcia - ma swoje humorki, poza tym młoda już nie jest i zwyczajnie jej się nie chce.

reklama
Oj tam nie zawsze. :-p Ale ostatnimi czasy na pewno! :-D Mam nadzieję,że będę umiała Was nim zarazić,jeśli nastaną u Was gorsze dni (których,oczywiście,mam nadzieję,że nie będzie!!!). :-) :-) :-)
No wkoncu bracki do komputera mnie dopuscil.
U mnie beda gorsze dni juz niedlugo,tzn przed sprawa bo ten cymbal nie napisal nawet odpowiedzi na moj wniosek i nie wiem czego mam sie z jego strony spodziewac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry