reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Do - bry wie - czór! :-) :-p

Melduję się na zmianie wieczornej. :-D Ale za chwilę muszę iść umyć gary. :baffled: :baffled: :baffled:

agutka - a coz to za sprawy urzedowe zalatwiasz? ale jak będziesz wychodzila za mąz to powiesz - co nie?:-D

A różne... I UM i UP i inne takie urzędowe miejsca. Mam dość. :baffled: Nie lubię urzędów,a tymbardziej urzędasów! :no: :no: :no:
A co do ślubu,to pomyślę,czy powiem... :cool2: Buehehehe. :-D Powiem,powiem. :-p Może kiedyś... ;-)

A tak w ogóle,to mi smaka naleśnikami narobiłyście,że hej! :sorry2: :zawstydzona/y: :-D

reklama
się rozgadały zerknęłam sobie tylko na chwilunie na grę:-)
wciąga jak nie wiem ;-)
Spokojny dziś wieczór, Największy śpi, Młody już też, Maluchy kimią od 20 :-)
Żyć nie umierac, szkoda tylko, że mnie też się zachciewa spać, ale to tak się ma, gdy się pije pepsi;-) na dobranoc

cześć donag, Ollka, Agutka i majus

to i ja się witne;-)

ale zaraz chyba smignę do wyrka bo od 2 dni nie daje juz mlodemu flaszki ok.23 wec nie musze czekac---poza tymmarzy mi się szybko polozyc...

basia jasne ze agutka by nie wytrzymala a tak swoją drogą zaraz miesiąc będzie na suwaczku---a tak niedawno był 1 dzien--- ale tan czas leci...

widze ze wszystkie mają smaka na naleśniki:-p ja jutro chyba nie wytrzymam posmaże...

Dobry wieczór
moja też juz śpi słodko. Mniam nalesniki ............... moja mama też robi takie nalesniki pierogi, tylko nadzienie jest z kapusty z grzybami. Pychota

reklama
nie będziesz mogła się powstrzymac ze szcz.escia :-D
i od razu wypaplesz :cool2:

Ale śmieszne,hehehe. :-p :-p :-p

basia jasne ze agutka by nie wytrzymala a tak swoją drogą zaraz miesiąc będzie na suwaczku---a tak niedawno był 1 dzien--- ale tan czas leci...

Dokładnie jutro! :-) :-D :-)
I jutro też G. po szkole przychodzi spać do Nas!!! :-) :-D :-)
Tylko w niedzielę rano musi szybko uciekać,bo na 8 znowu do szkoły. :-( :-( :-( Mój Dorosły Uczniaczek. :-D ;-) :blink:

Uciekam do chopa, bo mi żal jak tak sam leży, bo za niedługo się rozstajemy...
Dobranoc wszystkim, kolorowych snów :)

Dobranoc Justyś. ;-)

No,a ja to bym sobie pizzę zjadła. :sorry2: Z pieczarkami i sosem czosnkowym!!! :tak: :tak: :tak: :-D :zawstydzona/y: :-p :sorry2:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry