reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Witam,

ja dziś rybkę serwowałam, frytki to ukochane danie mojego dziecka ostatnio :cool:.

Ogólnie to on w domu je: frytki, naleśniki, makaron z cukrem, pierogi z serem, bułki, chleb z dżemem, żółtym serem lub miodem.
Czasami podłubie obiadu :sorry:.

A w przedszkolu wszystko wcina, nawet jako jeden z nielicznych zupy je :confused2:.
W poprzednim przedszkolu też tak było, jak kiedyś przyszłam i zobaczyłam, że moje dziecko pije kakao mało zawału nie dostałam :cool2:. Teraz się już przyzwyczaiłam. Tylko towarzystwo babci bardziej działa na apetyt niż przedszkole :cool2:.

reklama
No to,jak to często bywa,witam się pierwsza z rana. :-) :-) :-)

Zuzia układa drewniane autowe puzzle. :-D Zaraz zmykam na kawkę,później jakieś śniadanko,no i trzeba lecieć na zakupy,bo wczoraj przez te urzędy nie miałam,jak iść do sklepu. :no: :wściekła/y: A popołudniu byłam już padnięta. :sorry2:

Miłego poranku dla wszystkich! :-)

Ale tu dziś pustki. :-( :sorry2:

My już po zakupkach,G. oddelegowany do szkoły,Zuzia śpi,a ja właśnie sobie zjadłam bułę. :-D :-p

A tak w ogóle,to mam siniaka na czole. Guz taki,jakby mi jakiś róg wyrastał czy cuś. :sorry2: :-D :-p :zawstydzona/y:

Witam po dlugiej przerwie:tak:
ja juz po przeprowadzce do mamy. tak wiec w koncu moge zajac sie przygotowaniami na powitanie synka:-)piore, prasuje itp. same wiecie. mile to strasznie:tak:
mam tu male klopoty z dostepem do neta wiec kiedy tylko moge to wchodze na pazzdziernik bo dziewczyny zaczely sie rozpakowywac:-D:-)
za tydzien mam odstawic Fenoterol a potem niech sie dzieje co chce:-)wiec trzymajcie za mnie kciuki;-)bede sie odzywac w miare mozliwosci i oczywiscie sie pochwale jak juz dojde do siebie:tak:
M przez 3 dni nie dawal mi spokoju. dzwonil, pisal i wogole d... zawracal. nie odbieralam wiec wsciekal sie jeszcze bardziej. a smsami probowal sprowokowac mnie do odpowiedzi.odpisalam tylko raz e z dzieckiem ok i tyle(nie wiem czy dobrze zrobilam). pozniej probowal na rozne sposoby ze mna pogadac ale sie nie dalam.i chya dal sobie na jakis czas spokoj po 3 dniach zawracania gitary.w sumie w tych smsach probowal pokazac jaki to on jest w porzadku i jak sie martwi ale ja mu nie wierze. juz wiem na co tego kretyna stac.
milego dnia zycze i do zobaczenia:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry