• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Nie wiem dlaczego ograniczenie praw nie zostało zalatwione podczas sprawy rozwodowej?Dziwne to troche bo przy rozwodzie sprawa praw rodzicielskich powinna byc rozstrzygnięta i na wyroku powinno pisac,że prawa np.ojca zostają ograniczone do decydowania o szkole czy podjęciu leczenia.Jeżeli nie to jest prosta sprawa poprostu sądpyta o relacje między dzieckiem a ojcem i rto wszystko.Podstawą do ograniczenia nie pozbawienia ich jest sam fakt,że rodzice nie mieszkają razem i nie wychowują wspólnie dziecka.Przy pozbawieniu jest trudniej bo trzeba miec mocne argumenty np,że postawa ojca rażąco szkodzi dziecku i tu w gre wchodzi zaniedbywanie,narkotyki,alkocholizm czy agresja.

WTEDY zależało tylko na rozstaniu się,bez orzekania o winie,i prawa zostały przy obokgu z miejscem pobytu przy matce.
Dziekuję za odpowiedź,jak możecie to piszcie coś jeszcze:)

reklama
Mamuśka,no jakie porównanie - do Gierkowej! :-D :-D :-D

Kochana w tych czasach kiedy byłam piękna i młoda bo teraz jestem tylko piękna-hehehe- Gierkowa była pierwszą damą a ja nie chcialam byc gorsza a co tam ją było stac na Paryż mnie tylko na Wrocław/jeszcze/.A wiecie slyszalam dzisiiaj fajny kawal.Przychodzi matka pijaka do biura pracy i prosi panią siedząca za biuriem o prace dla syna.Ta pyta:- a na czym syn się zna i jakie ma wykształcenie?_ no podstawowe umie troche murowac..- no to jest praca dla murarza za 4000zl.- Co aż 4000tys?Przecież on będzie tylko pił i pił za takie pieniądze.Kobieta dalej wertuje oferty i mówi:-No to w takim razie jest dla pomocnika murarza za 3000zł.Matka pomyślala zrobiła smutną mine i mówi:- no a nie macie nic tańszego bo on za 3000 zapije się na śmierc.Może znajdzie pani coś za 500-600Zł?Na to pani w biurze pracy:- O żeby tyle zarabiac to musiałby stuidia skończyc.

Kochana w tych czasach kiedy byłam piękna i młoda bo teraz jestem tylko piękna-hehehe- Gierkowa była pierwszą damą a ja nie chcialam byc gorsza a co tam ją było stac na Paryż mnie tylko na Wrocław/jeszcze/.A wiecie slyszalam dzisiiaj fajny kawal.Przychodzi matka pijaka do biura pracy i prosi panią siedząca za biuriem o prace dla syna.Ta pyta:- a na czym syn się zna i jakie ma wykształcenie?_ no podstawowe umie troche murowac..- no to jest praca dla murarza za 4000zl.- Co aż 4000tys?Przecież on będzie tylko pił i pił za takie pieniądze.Kobieta dalej wertuje oferty i mówi:-No to w takim razie jest dla pomocnika murarza za 3000zł.Matka pomyślala zrobiła smutną mine i mówi:- no a nie macie nic tańszego bo on za 3000 zapije się na śmierc.Może znajdzie pani coś za 500-600Zł?Na to pani w biurze pracy:- O żeby tyle zarabiac to musiałby stuidia skończyc.

Osz w mordunię. :-D :-D :-D

Ale z naszej Agutki Strażnik teksasu się zrobił..hehehe.Czuwaczka się znalazła...Basiu mam nadzieje,że ty jeszcze posiedzisz.Właśnie skończyłam z grzybami robote.Włączyłam piekarnik i susze chociaż z godzinke..a jutro dokończe.

no jeszcze jestem chwilę
właśnie się zastanawiałam która godzina i jak ja rano wstanę ,wszyscy mają na rano więc do żłobka muszę z Kubą Kacpra zaprowadzać :dry:

no świat czasem malutki się robi :cool2:

rano jeszcze marudzi ale po drodze jest juz oki
i wieczorem przed snem mówi mi żebym go do przedszkola obudziła i przyszła po niego po obiadku i spaniu i że weźmie sobie jeden samochodzik
:happy2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry