reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

oj dziewczyny to naprawde szkoda ze macie mixa...
Cara jak amsz tyle doladowan to idz podpytaj mozeza jakas oplata da sie zmeinic nr na inny??
wiesz co kiedy poajwi sie dziecko to przestaniesz wogole myslec o tym kretynie, bo bedziesz miala sie kim zajmowac:))

Blond to faktycznie ten jeden semestr to dasz rade skonczyc.

a co do nienawisci... to szczerze, mi ex jest zupelnie obojetny, fakt to co robi nie jest mile ale wiem ze kiedys to wszystko sie na nim odbije.

reklama
Dzień dobry. :-D

My już po rowerkowym spacerku do G. . :-D Posiedzieliśmy u Niego,a później odprowadził Nas do domku i poszedł do lekarza. ;-)
Zuzia śpi od godziny,zupka się ugotowała,a ja słucham piosenek z ... Kubusia Puchatka! :-D :laugh2: :-D :-p

czesc Agutka:))
a ja wlasnie ogladam zdjecia z tego spacerku, super:))

mala zasnela, ja mam obaid przygotowany.
teraz czekam az tata sie poajwi, jejku on nigdy nie beirze telefonu jak wychodzi...

Oluś,kurde,zaczynam Ci zazdrościć,bo Julce od mojej Kuzynki jakoś się na świat nie spieszy. :sorry2: A ja bym już tak chciała zostać Ciocią!!! :-D :-D :-D :tak:

A tacie wytłumacz,że telefon jednak czasami jest potrzebny,o! ;-)

reklama
Hej Natka
Hej Agutka... aż bije z Twoich postów pozytywną energią i radością :-) może sie zarażę:-D

Basiu dziękuję wiesz jak Ważne było zawsze i jest dla mnie Wasze wsparcie i wiara :*:zawstydzona/y::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry