reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

cos dla podniebienia-czyli menu naszych pociech

reklama
alez sie milo zrobilo!! :-D :-D :-D

......szkoda tylko, ze to watek o jedzeniu naszych milusinskich, hehehe :szok: :baffled: :confused: :-D

ps. a wiecie, co mi przyszlo do glowy - ze jakby TFU TFU TFU szlag trafil to forum, to ja Was w zyciu nie znajde!!!!:szok: ...poza tymi, co maja gg wpisane, a ja mam Was wpisane do kontaktow, to sluch po nas wszystkich zaginie!!! ja sie nie zgadzam!!!!!!!

Bo ja wiecznie na niewidocznym jestem, ale jestem, jak stukniesz, to odpisze.... ale, prosze, specjalnie dla Ciebie, Pati, sie ujawniam - OTO JA :-D :-D :-D

Kasia zgadza sie:-D
A ja zawsze sie pokazuje ale na gg to zadko klikam...Przewaznie z bratowa lub ze znajomymi z polski...Ale jak mam cos wiecej do opowiedzenia to po 10 zdaniach amm nerwa i dzwonie:-D

reklama
Kasia - super!!
Pati - no moze nie tak materialnie, co? My tu duchowo Cie wspieramy, a Ty od razu o koncie - pfe, nieladnie, dziewczynko!! ;-) :laugh2: :laugh2:

Do góry