reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

cos dla podniebienia-czyli menu naszych pociech

Chłopaki jesteście debeściaki:-D
Miki czasami też jak młocka, ale tyczy się to przegryzek, czyli np. chrupki kukurydziane (moja babacia nie może patrzeć jak je, bo boi się, że się zadławi:-D) albo winogrono:tak:

reklama
"pocieszyłam" sie:-D:-D:-Dze nie tylko ja mam w domu niejadka:dry::-)..choc ostatnio ciuteńke lepiej:nerd:..no, ale takie ilosci o jakich pisza mamusie Wojtusiów(Szacun Syla Mamoot;-)) to Klaudia je przez 2-3 dni?:-D:-D:-D..

jak tak dalej bedzie pojedziemy do sanatrorium do cioci Sylwii:-) podtuczyc Klaudię:-p:-D

u nas Otylka do jedzenia podchodzi kolorystycznie, nie tknie się pomaranczowych rzeczy a zielone zajada, że aż miło, w tym brokuł i groszek:-)

a ja tylko dodam na usprawiedliwienie Karola że ten haft to był bo wyjątkowo jadł w pokoju (zazwyczaj jadamy na krzesełku w kuchni i tak lubi i jest przyzwyczajony)i tv był włączony bo był przeziebiony i nam żal go było ...no i dlatego tak to się skończyło :) zabrakło świadomości jedzenia!!! bo z Karolem nie ma problemu z jedzeniem ale pod warunkiem że nie ma zbyt ciekawych zajęć konkurencyjnych - wtedy wybiera zabawę/bajkę/bieganie itp

Ale matki nie mają wtedy prawa głosu:-)
sie rozume:rofl2::-D

Klaudii ulubionym owocem są -szczegolnie ostatnio- (jak u Mikiego:-pwinogrona:sorry2:.. i jeszcze pomarancze, mandarynki, klementynki..choc i tak winogrona wygrywaja..a nie przepada (jak kiedys lubiła..za bananami:dry: z warzyw nr 1- POMIDORY!

U Zuzi na topie rzodkiewka 2 plasterki rano +2 plasterki ogórka wiecej nie zje i tak 3 dzien rano ciekawe kiedy jej sie znudzi a, owoce Jabłka, banany

reklama
U nas bezsprzecznie wygrywają jajka. Matek pożera je w ogromnych ilościach chociaż pilnuję żeby nie było za dużo;-)Potrafi zjeść jajecznicę z 3 jajek, 2 jajka na twardo itp. A z warzyw wygrywa ogórek i marynowana papryka. Natomiast teraz czekam aż się zacznie sezon owocowy i zobaczę co Matkowi posmakuje bo zeszłego roku za bardzo nie był za owocami sezonowymi. No a w ogrodzie już kwitną truskawki, potem czereśnie, jabłka, wiśnie itd.

Do góry